Green Autókölcsönző – ön hallott már rólunk?

Ön került már abba a helyzetbe, hogy egy nagyobb autóra volt szüksége, mint a sajátja és nem tudta, hogy mitévő legyen? Ilyenkor a legjobb választás egy nagyobb jármű kibérlése.

[wp_ad_camp_1]

Green Autókölcsönző kisbusz bérlés belföldi és külföldi utakra egyaránt. Gyakran kerülhetünk abba a helyzetbe, amikor egy saját autónk túl kicsinek bizonyul ahhoz, hogy egy több fős csapattal utazzunk. Egy átlagos autóban bár elfér öt személy, de ha közülük mindenki felnőtt, akkor már nem kényelmes az utazás a hátsó ülésen, főleg ha egy többnapos utazásról van szó. Ilyenkor az a legjobb megoldás, ha kibérelünk egy kisbuszt. Egy nagyobb járművel sokkal kényelmesebben utazhatunk, és a csomagoknak is bőven van hely. A Green Autókölcsönző egy több éve sikeresen működő cég, ahol a megbízhatóság az egyik legfontosabb szempont. Minden itt bérelhető jármű folyamatosan ellenőrizve van, és kiválóan működik. Nem kell amiatt aggódnunk, hogy kibérelünk egy kisbuszt és ahogy útnak indulunk, kiderül, hogy valami nincs rendben a járművel.

A Green Autókölcsönzőtől belföldi és külföldi utazásokra egyaránt bérelhetünk kisbuszt. A kisbuszok 8-9 férőhelyesek és B-kategóriás jogosítvánnyal lehet őket vezetni. Hogyha senki nem szeretné vállalni a sofőrszerepét, vagy nincs a társaságban senki, akinek van jogosítványa, akkor egyszerűen igénybe vesszük a sofőri szolgáltatást. Az itt dolgozó sofőrök tapasztaltak, rugalmasak, megbízhatóak, türelmesek és bármikor készséggel állnak a rendelkezésünkre. Természetesen ha külföldi utazásról van szó és hosszú távot kell megtenni, akkor két sofőr váltja egymást az út alatt.

Keresse fel a www.greenautokolcsonzo.hu weboldalt, ahol mindenről részletes leírást olvashat. Hogyha kérdése lenne, akkor tárcsázza a +36 30 229 4100 0 / +36 2390 229 4600-as telefonszámot, vagy írjon emailt az info@greenautokolcsonzo.hu címre.