Goji bogyó gyümölcslé hatások + vásárlás

A goji berry rendkívül jó hatással van  a szervezetre, hiszen több energiát ad, csökkenti a megfázás esélyét, csökkenti a vércukor szintet, jobb koncentrációt biztosít, erősíti a szemeket, valamint jobb közérzetet is biztosít. A goji bogyó polifenolt, szelént, B2 vitamint, B1 vitamint, zexantint és vasat is tartalmaz, ráadásul a goji gyümölcslé webáruházunkban most igen kedvezményes áron megvásárolható.

[wp_ad_camp_1]

A goji bogyót Ázsiában a hosszú élet titkának nevezik, ami nem is csoda, hiszen rengeteg különböző tápanyagot, például aminosavakat, nyomelemeket, vitaminokat, illetve antioxidánsokat tartalmaz. A bogyó használható az energia növelésére, vértisztítóként, a látás javítására, illetve az agyműködés támogatására is. A goji gyümölcslé kúrát évente 3-4 alkalommal érdemes elvégezni így szervezete végig egészséges maradhat. A kínai orvostudomány állítása szerint a goji bogyó kardioprotektív, vagyis egyensúlyozza a vérnyomást, a vércukor szintet és támogatja az érrendszer, valamint a szív működését is. Amennyiben többet szeretne megtudni a készítményről, kattintson bátran weboldalunkra a gojibogyo.com-ra.

Goji bogyó gyümölcslé
Goji bogyó gyümölcslé

A goji bogyó élénkpiros színű, tompa levelei tojás alakúak. A virágok a bogyón júniustól egészen szeptemberig nőnek, és ezek a virágok lilás-fehéres színűek. A bogyó rendkívül sérülékenyek, ezért betakarításuk nagy figyelmet igényel, hiszen könnyen összenyomódhatnak. Webáruházunk 30 napig pénzvisszafizetési garanciát biztosít ha ön nem elégedett a Mannavita goji bogyó gyümölcslével. Kérdések felmerülése esetén vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@ogjiboygo.com e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 70 7733 059 telefonszámot. Goji bogyó gyümölcslé hatások + vásárlás elérhető weboldalunkon, a gojibogyo.com-on.