Glicin kapszula a legjobb áron online!

A glicin egy aminosav, a fehérjék egyik alapvető építőköve, amely számos egészségügyi előnnyel járhat. A glicin egyike a fehérjék előállításához használt sok aminosavnak. Ez a legkisebb aminosav az összes aminosav közül, és hihetetlenül fontos más aminosavak, glutation, kreatin, hem, RNS/DNS szintézisében, valamint segítheti a kalcium felszívódását a szervezetben.

Glicin kapszula rendelhető a vitaminstore.hu weboldalon, ezért kattintson ide és rendeljen még ma, kedvező áron. A glicint néha félig esszenciális tápanyagnak is nevezik, mivel a szervezet termeli, de nem elegendő mennyiségben ahhoz, hogy a különböző szöveteket (beleértve a csontokat, az izmokat és a bőrt) ellássa azzal, amire szükségük van. Ezért elég sok glicint kell bevinnünk étrendünkből, hogy egészségesek maradjunk. Az átlagember általában nagyjából 3 g glicint tud előállítani, és általában 1,5-3,0 g-ot fogyaszt el ételből, így a napi bevitele nagyjából 4,5-6 g. A glicin (a kollagén fogyasztása révén) jelentősen javította a bőr rugalmasságát idős nőknél, és javította a bőr nedvesség- és vízveszteségét. A sok glicint tartalmazó kollagén peptid elnyomja az UV-B által kiváltott bőrkárosodást és az öregedést. A glicint skizofrénia, stroke, jóindulatú prosztata hiperplázia (BPH) és néhány ritka öröklött anyagcsere-rendellenesség kezelésére használják.

Arra is használják, hogy megvédjék a veséket bizonyos szervátültetés után használt gyógyszerek káros mellékhatásaitól, valamint a májat az alkohol káros hatásaitól. Egyéb felhasználási területek közé tartozik a rákmegelőzés és a memória javítása. A szervezet glicint használ fehérjék előállításához. A glicin az agyban a kémiai jelek továbbításában is részt vesz, ezért érdeklődnek a kapszula iránt a skizofrénia és a memória javítása miatt. További részletekért és rendelésért keresse fel a vitaminstore.hu weboldalt.