Futex, amely megbízható és gyors is a fuvarozás területén

Ma Magyarországon a logisztika fogalma alatt lassan mindenki a fuvarozást érti, hiszen egy olyan összetett folyamatról beszélünk, amely költségcsökkentést, nagyfokú rugalmasságot és egyre magasabb kiszolgálási színvonalat jelent. A kiszervezett tevékenységek zömében a fuvarozást értik, hiszen a raktározás már egy teljesen más műfaj, amely elképzelhető, hogy egyes esetekben akár felesleges is.

[wp_ad_camp_1]

Ha fontos Önnek a megbízhatóság, vállalkozása igényeinek gyors és pontos kielégítése és a pontos és gyors vevőkiszolgálás akkor fuvarozás tekintetében válassza vállalkozásunkat a Futexet. Ha Önnek igen fontos, hogy termékei időben, igen kevés vagy szinte nulla sérüléssel, pontos áruátvétellel kerüljenek a megrendelő raktárába, akkor vegye fel velünk bátran a kapcsolatot. Ma már a legtöbb vállalkozás a logisztikai feladatok, az áruterítés kiszervezése mellett dönt, hiszen az előbb felsorolt érvek, már csak ezt az egyetlen értelmes megoldást nyújtják számukra.

 

Futex áruterítés
Futex áruterítés

Lassan minden vállalkozás rádöbben arra, hogy nem érdemes saját gépjárműparkot és sofőröket foglalkoztatni ahhoz, hogy termékei a szállítási célállomásra eljussanak. A szállítás során fellépő problémák így már nem őket terhelik, hanem azokat a cégeket, akik az áruterítés folyamatát végzik. A cégeknek nem kell a gépjárműpark szervízeléséről sem gondoskodniuk, és a munkatársak bérének kifizetése sem az ő költségeiket növelik.

Amennyiben úgy dönt, hogy a kiszervezés talán az Ön vállalkozásának is megoldást jelentene arra, hogy költséghatékonyabb működést produkáljon, akkor mindenképpen vegye fel velünk a kapcsolatot.

Forrás: Áruterítés