Fürdőszobai duguláselhárítás színvonalas szolgáltatással

A fürdőszobai dugulások megjelenhetnek a WC lefolyójánál, a zuhanyztálcánál és a padlóösszefolyónál is. Ha új építésű a lakás, talán kevesebbszer kell számolnunk a dugulással, hiszen ilyen helyeken a csövek még jobb állapotban vannak. Ám a megelőzés sohasem árt.

[wp_ad_camp_1]

A XVII. kerületi fürdőszobai duguláselhárítás szakemberei azt javasolják, főként akkor, amikor még újak a szennyvízcsatornák csövei, igyekezzünk megelőzni a dugulást néhány módszerrel, mert ilyenkor tényleg érdemes elkezdeni időben.

Duguláselhárítás
Duguláselhárítás

Ha viszont régebbi építésű otthonunk van, érdemes ellenőriztetni a csövek állapotát, nehogy később nagyobb bajjal kelljen szembenézni. A fürdőszobában a leggyakrabban a WC lefolyója dugul el, melynek a legtöbbször az oka egy véletlen beleesett tárgy. Ez pedig főként a WC frissítő. Manapság, hála a bőséges felhozatalnak, kapni már géles változatban is, aminek a lefolyóba csusszanása nem okoz gondot, hiszen feloldódik ellentétben a műanyag tartóval rendelkező WC illatosító esetében.

A XVII. kerületi fürdőszobai duguláselhárítás szakgárdája szerint a második helyen a kád, illetve zuhanytálca lefolyójának eldugulása áll. Ezeknél a fő probléma nemcsak a szappanlerakódások, hanem a tusfürdők és samponok mértéktelen használata is.