Forma 1 időmérő

A Forma 1 futamait és időmérő edzéseit is több millióan nézik világszerte minden futamhétvégén, ezért ha nem szeretne lemaradni a futamok és az időmérők legfrissebb híreiről, akkor nézzen be hozzánk a vezess.hu-ra, és itt mindent megtudhat majd a száguldó cirkuszról.

[wp_ad_camp_1]

Forma 1 időmérő részletei és leírása is megtekinthető a vezess.hu weboldalon, tehát keressen fel minket, ha ön is szeretne értesülni a száguldó cirkusz legfrissebb híreiről, és mindent meg szeretne tudni a pilótákról, a csapatokról, az autókról, a pályákról, a futamokról, és akkor is itt a helye nálunk, ha megtekintené a teljes versenynaptárat. Ha nem szeretne lemaradni semmiről, ami a Forma 1-el kapcsolatos, akkor nézzen be hozzánk, és megtudhatja a legfontosabb újdonságokat, az átigazolási híreket, valamint rengeteg kulisszatitkot is megtudhat. Weboldalunkon több száz cikket olvashat majd a Forma 1 világáról, és weboldalunk folyamatosan frissül, hogy a hazai Forma 1 rajongók mindent megtudhassanak a sportágról ami csak érdekelné őket.

Forma 1 időmérő
Forma 1 időmérő

Amennyiben megtekintené cikkeinket, mindenképpen keresse fel a vezess.hu weboldalt és itt megtalálhat mindent ami a Forma 1-el kapcsolatos. Weboldalunkon arról is olvashat majd, hogy Hamilton szerint a Ferrari gyorsabb a Mercedesnél. Lewis Hamilton a Magyar és a Német Nagydíjon is győzelmet aratott, éppen ezért 24 pontos előnnyel mehetett pihenni, viszont tisztában van azzal is, hogy a szünet után már nem lesz olyan jó dolga  a Mercedesnek, és nehéz lesz majd tartani a lépést az egyre csak javuló Ferrarival. Bár az utolsó két futamon kiváló teljesítményt nyújtott a Mercedes, erre a jó szériára nem alapozhatnak hosszútávon. A szezon második felében komoly fejlesztéseket kell majd végezniük ahhoz, hogy fel tudják majd venni a versenyt a Ferrarival.