Földmunkagép bérlés a lehető legjobb áron!

A földmunkagépek nehéz berendezések, jellemzően nagy teherbírású járművek, amelyeket földmunkákkal járó építési műveletekre terveztek. Nagy mennyiségű föld mozgatására, tereprendezés alapjainak ásására készültek. A földmunkagépekre úgy is hivatkozhatunk, mint nehéz teherautók, nehézgépek, építőipari berendezések, mérnöki berendezések, nehéz járművek és nehézhidraulika. A legtöbb földmunkagép hidraulikus hajtást használ elsődleges mozgásforrásként.

Földmunkagép bérlés vár mindenkire a bestrent.info weboldalon, tehát itt a helye nálunk, ha ön is régóta szeretne már egy minőségi és profi földmunkagépet bérelni. A kotrógépek nehéz építőipari berendezések, amelyek egy gémből, merítőcsőből (vagy botból), kanálból és fülkéből állnak a „ház” néven ismert forgó platformon. A ház egy futómű tetején ül, hevederekkel vagy kerekekkel. A hidraulikus kotrógép minden mozgása és funkciója hidraulikus folyadék használatával, hidraulikus hengerekkel és hidraulikus motorokkal valósul meg. A hidraulikus hengerek lineáris működtetése miatt működési módjuk alapvetően eltér a kábeles kotrógépektől, amelyek csörlőt és acélkötelet használnak a mozgások végrehajtására.

A kotró-rakodó, más néven rakodó-kotró, laikus szóhasználattal kotró olyan nehézgépjármű, amely egy traktorszerű egységből áll, amely elöl rakodó-szerű lapáttal/kanállal van felszerelve hátul pedig kotrógép. A kotró-rakodók (viszonylag) kis méretük és sokoldalúságuk miatt nagyon elterjedtek a városi tervezésben és a kisebb építkezésekben (pl. kis ház építése, városi utak javítása stb.), valamint a fejlődő országokban. Ez a géptípus hasonló a mai TLB-hez (Tractor-Loader-Backhoe), vagyis egy homlokrakodóval és hátsó kotró-tartozékkal felszerelt mezőgazdasági traktorhoz, és abból is származik. Bővebb leírásért és bérlésért nézzen be a bestrent.info weboldalra.