Fogyókúrás tabletták: amit tudnia kell, mielőtt kipróbálja a fogyókúrás tablettákat

Rengeteg fogyókúrás tabletta érheőt el manapság. Gondoljon csak a szupermarketben a fogyókúrás és méregtelenítő teákra. Mindenhol ott vannak, ahova néz.

[wp_ad_camp_1]

De nem ezek a gyorsjavítások okozzák a legtöbb problémát. Valójában az interneten értékesített olcsó és szabályozatlan tabletták jelentik az igazi veszélyt. Csábító hirdetésekkel és a „zsírégetés” ígéreteivel az Egyesült Királyságban fogyni próbáló emberek több mint egyharmada az interneten vásárolt fogyókúrás tabletták használata mellett dönt. A kormány által végzett felmérésben a résztvevők 63% -ának, akik fogyókúrás tablettákat szedtek, aggasztó mellékhatásai voltak, például vérzés, homályos látás és szívproblémák. Még ennél is félelmetesebb, hogy 23 ember halt meg 2011 óta néhány fogyókúrás tablettában található veszélyes DNP kémiai anyag elfogyasztása miatt. Sokan vényköteles gyógyszerek és fogyókúrás tabletták vásárlására használják az internetet. De mi lenne, ha felfedezné, hogy az eladó egy földalatti laboratóriumban készíti őket?

Mindannyian tudjuk, hogy az internet veszélyes titkokat rejt, de ezek az elemek – amelyek némelyikének végzetes következményei lehetnek – nem csak külföldön népszerűek, hanem az Egyesült Királyságban gyártják és értékesítik őket. És mivel milliók jelentkeznek be a közösségi médiába, és az információk könnyen elérhetőek az interneten, a kereskedőknek soha nem volt ilyen egyszerű az illegális anyagok haszonszerzés céljából történő előállítása és értékesítése. Csak egy gombnyomással elérhet mindent, amit csak akar, beleértve a potenciálisan veszélyes szteroidokat és a fogyókúrás tablettákat is. Még rosszabb, hogy még a gyerekek is ügyfelek lehetnek. A klenbuterol egy szteroidszerű vegyi anyag, amelyet kezdetben asztmás gyógyszerként használtak, de ez ma már leginkább arról ismert, hogy „zsírégető” tablettaként használják.