Festett csavarok a szivárvány összes színében

A festett csavarok alkalmazásával szinte láthatatlanná tehetjük őket, hiszen teljesen beilleszkednek a homlokzat színébe. A speciális festékkel bevont csavarokat évekig nem kell cserélni.

[wp_ad_camp_1]

Csavar minősége fontos, hiszen ettől függ az épített burkolat vagy tető stabilitása és időtállósága. Amennyiben minőséges és időtálló, színezett csavarokat szeretne vásárolni, akkor keresse fel a www.csavarholding.hu weboldalát. Az általunk forgalmazott csavarok különleges UV védett festékkel kezeltek, így akár több tíz év múlva sem pattog le róluk a festék, ezzel megőrizve a csavar minőségét. A Csavar holding már több mint 15 év tapasztalattal rendelkezik, ebből kifolyólag és folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a legjobb minőségű csavarokat tudja előállítani. Ha építőipari vezetőként többször találkozott már olyan szállítókkal, melyek nem tartottak a határidőt és még a minőség is rossz volt és ebből kifolyólag csúsztak a munkálatok, akkor itt az ideje váltani.

Az általunk forgalmazott kétkomponensű, különleges UV védett festékkel fedett, kemencében égetett csavarok garantáltan megfelelnek majd az igényeinket. Ha megtörtént, hogy nem megfelelő színt rendelt, és nem illeszkedik megfelelően a felhasznált környezetben, akkor gond nélkül kicseréljük egy megfelelő árnyalatra. Minden általunk forgalmazott termékre teljes körű garanciát vállalunk. Amennyiben szeretne saját maga meggyőződni az általunk képviselt minőségről, akkor érdeklődjön árainkról. Melyet megtehet akár a weboldalunkon is, de a következő telefonszámon is elérhetőek vagyunk: +36 30 633 1149, illetve írhat az info@csavarholding.hu e-mail címre. Forduljon hozzánk bizalommal, munkatársaink mindent megtesznek, hogy maximálisan kielégítsék a megrendelő igényeit.