Feng Shui tippek

A Feng Shui közel 5000 éve a kínaiak otthonában is megtalálható. Nagyon sokat tesznek azért, hogy otthonuk is a Feng Shui elvei szerint legyen berendezve, hiszen Te magad pozitív energiával töltöd meg környezeted. A Feng Shui tanácsai szerint a következőket kell tenned, hogy otthonod is a Feng Shui tanácsai szerint legyen berendezve.

[wp_ad_camp_1]

Az emberi szájat otthonodban a bejárati ajtó jelképezi a Feng Shui szerint. Nem érdemes a közvetlen közelébe sem tükröt, sem pedig nyílászárót tenni, hiszen a tükrök visszaverik a csít és azok az ablakon távozhatnak is. A következő helyiség, amely érdekes lehet számunkra az maga a pince. Természetesen nem mindannyian rendelkezünk pincével, de aki mégis annak érdemes egy pár dologra odafigyelnie.

A pince rendbe tételét tartogasd azokra a napokra, amikor igen nagy energiát érzel egy óriási pakoláshoz. Fektess bele minél nagyobb energiát és rendezd át a pincét úgy, hogy különösebben sötét helyek ne legyenek és minden világos és áttekinthető legyen. A társasági életben betöltött helyedet a nappalid jelenti a Feng Shui szerint.

Feng Shui
Feng Shui

A legjobb az, ha nappalink az utcára néz, ahol amúgy is egész nap zajlik az események özöne. Ilyenkor a csí is mozgalmas és ez csak jót tehet velünk. Szigorú rendet nem kell tartanod, hiszen az sem túl jó a csí áramlásának, hiszen akkor hamar kisurran. A hálószoba is fontos terület, hiszen éjszakánként itt töltődünk és készülünk fel a következő napra. A túl sok növény elszívja az oxigént, a túl sok bútor pedig nyomasztóan hathat. Az ablak és az ajtó közé soha ne állítsd ágyadat, hiszen akkor folyamatos lesz az energiaáramlás, amely nem szül túl nyugodt éjszakákat!