Félelmetes helyek Franciaországban

Az emberek több okból vonzódtak Franciaország gyönyörű partjaihoz. A fények városa és az ikonikus Eiffel-torony több millió ember számára volt az első hely, ahol igazi szépségeket látott. A francia városok világszerte híresek mind a boraik minőségéről, mind a táj szépségéről. Ha ezekre a dolgokra hajt, akkor sok lehetősége van, de minden országnak van egy sötét oldala is. Ha olyan látnivalót keres, ami kicsit távol van a megszokottól, akkor látogassa fel a következő helyszíneket.

[wp_ad_camp_1]

Mindenki ismeri a híres Marie Antoinette-t, a francia királynőt, aki régóta halhatatlanná vált a pop-kultúrában és a történelemben is egyaránt. Marie Antoinette egyszerűen rossz helyen volt a történelem egyik legrosszabb idejében. A Versailles-i kertbe, ahol Marie szellemét sokszor észrevették a kastélyt körülvevő területen, rengeteg szellemkedvelő ide látogatott, hogy megismerkedhessenek a híres szépséggel. Nem minden kísérteties helyszín annyira figyelemre méltó, de a Versailles-i kastély már régóta arról ismert egész Franciaországban, hogy ez az ország egyik legfélelmetesebb helye. A Versailles-i kastély környéke már régóta ismert szellemképeiről. Még ha nem is akar szellemeket látni, ez egy szép helyszín amit mindenki élvezni fog, aki a helyi kultúrát szeretné megtapasztalni.

A Le Bois-Chenu Domremy-i bazilika egy olyan templom, amely Joan d’Arc emlékét idézi, aki az angolok elleni küzdelem legismertebb politikai és katonai alakja volt. Ő vezette az országot a harcban, hogy visszaszerezze a háború alatt az angolok által elvett területet. Később megégették, mert a csatában való ereje természetfeletti volt, vagyis boszorkányként égették el. A gyülekezet, amely a franciaországi Domremy-i városa közelében található, számos szellemmegfigyelésről számolt be. Az 1900-as évek óta az emberek a helyszínre látogatnak, hogy meglássanak egy kísérteties jelenést.