Fedezd fel az idei téli sminkeket!

Már a tavalyi év óta nagy sláger a fémes csillogás, ami egy visszafogottabb téli sminkben legszebben talán a szemhéjon jelenhet meg. Amennyiben extra pigmenteket is elhelyezel a szempillák vonalában, akkor azzal ünnepivé is varázsolhatod a sminked, ami így akár karácsonyra vagy még szilveszterre is viselhetsz. Annak érdekében, hogy a smink ne tűnjön túl soknak, esetleg közönségesnek, használj matt hatású alapozót és semleges színt az ajkaidra.

[wp_ad_camp_1]

Az egészen natúr sminkek a tél nagy kedvencei közé tartoznak. Egy ilyen smink esetében az alap a tökéletes hidratáltság, ugyanis a bőrödnek hamvasnak kell tűnnie. Az ajkaidra valami színezett hidratálót használj és rúzst, de ne is szájfényt, mivel ezek csak még jobban kiszáríthatják a bőrödet. Alapozó helyett pedig jó választás lehet egy színezett hidratáló. A rózsás pirosítót az arccsont alatt, a fül vonaláig vidd fel.

Téli smink
Téli smink

Mint ahogyan a friss hatás is jó választás télire, az idei divat szívesen játszik a különböző árnyékokkal is. A szemhéjtus reneszánszát éli. A divatikonok persze már jóval tovább merészkednek a cicaszemnél. A tusvonal egészen hosszan elnyúlhat a szemek mellett, ami a füstös hatással tehető még hangsúlyosabbá. Ezt a sminket valamilyen bronzos pirosító teheti melegebbé, amíg a bogyószínű rúzs huncutságot visz az összhatásba. Ez egy erősebb smink, ami természetesen nem mindenkinek áll jól, de mindenképp érdemes vele egy próbát tenni.

Természetesen az ünnepek nem múlhatnak el úgy, hogy ne jelenjen meg az arany. A metálos trendekhez hasonlóan az arany sminkek is kicsit elegánsabbak, mondhatni minimalisták. A ragyogás persze csak a szemhéj középső részében jelenjen meg, kissé egybemosódva egy füstösebb sminkkel. Az alapozó legyen világos, a pirosító szinte bőrszínű. Ha karácsonyi sminkről van szó, akkor belefér még egy kis csillogás, avagy rúzs helyett jöhet a szájfény.