Fan-coil készülékek minden mennyiségben!

A fan coil egységrendszerének központi légkondicionáló rendszerében széles körben használt végberendezése nyújt hideg és hőforrásokat, rugalmas elrendezéssel, kényelmes beállítással, alacsony üzemi nyomással és magas szabványosítással. A levegőellátás és a hűtés (fűtés) a fan coil alapvető funkciói.

[wp_ad_camp_1]

Fan-coil készülékek rendelhetők széles kínálatban a fisherklima.hu weboldalon, tehát látogasson el ide és mindent megtudhat jobbnál jobb készülékeinkről.  A fan coil egységek alkalmazása a légkondicionálástechnikában többnyire külön kezelt frisslevegős rendszerrel kombinálódik. A ventilátor ű felépítése az ábrán ű tekercsből (azaz felületi hűtőből, általában 2-3 soros) és ventilátorból (előremenő többszárnyú centrifugális ventilátor vagy keresztáramú ventilátor) áll. A fan coil egységének összetétele: a fan coil egység ventilátorból, motorból, tekercsből, légszűrőből, szobahőmérséklet-szabályozóból és a doboz testéből áll. A fan coil egység ventilátora folyamatosan keringteti a levegőt abban a helyiségben, ahol található, úgy, hogy áthalad a tekercsen hideg vagy meleg víz ellátására, és folyamatosan lehűtik vagy felmelegítik a helyiség hőmérsékletének fenntartása érdekében.

Közülük a légszűrő funkciója a beltéri keringő levegőben lévő por szűrése, a helyiség egészségügyi állapotának javítása, ugyanakkor a tekercs megvédése a por elzáródásától, a levegő mennyiségének és hőcserehatásnak következtében. A fan coil légkondicionáló rendszer fő előnyei: alacsony zajszint, ezért alkalmas szállodai szobákhoz. Fölényben van az egyéni kontroll. Könnyű beállítani és vezérelni a rendszerpartíciót. Maga a fan coil egység kicsi, és kényelmes az elrendezése és felszerelése. Kétféle fan coil egység létezik: függőleges és vízszintes, és kétféle beépítési módja van: rejtett és szabadon elhelyezett. További részletekért és fan coil rendelésért keresse fel a fisherklima.hu-t.