Fábián Janka könyvek a book24.hu webáruházban!

Fábián Janka írónő azután döntött az írás mellett, hogy elveszítette korábbi állását. A bátorsága és az írói karrierbe vetett hite, illetve a tehetsége meghozta a sikert. Az írónő azóta sorra adja ki a jobbnál-jobb regényeket olvasói nagy örömére!

Fábián Janka visszakalauzolja az olvasót a régi korokba. Sokan a történelmi könyveket unalmasnak, vontatottnak találják. Nos, ők valószínűleg még nem olvasták az írónő kiváló műveit! Fábián Janka kiváló mesélői, aki akár évtizedeken átívelve képes izgalmas történeteket szőni. Az írónő mesteri módon képes regényeiben vegyíteni a történelmi és romantikus szálakat. Némely könyve a rózsaszín lányregények hangulatát idézi, ugyanakkor nem minden műve limonádészerű, vannak komolyabb hangvételűek. Ugyanakkor Fábián Janka könyvei nem történelemkönyvek, hanem kellőképp olvasmányosak. Az írónő valódi neve Mezei Johanna. Írói nevét egyik nagymamája iránt érzett tiszteletből vette fel, akit Fábián Johannának hívtak, ám Jankának becézték. Mióta írni kezdett sorra ontja a kiváló könyveket.

Fábián Janka a szavak mestere. Zseniális módon tárja elénk az előző évtizedek eseményeit és a jól megformált karaktereket. Jellemzően egy család és különösen a benne élő nők küzdelmes mindennapjaiba nyerhetünk bepillantást. Ha szereti a romantikus történelmi regényeket, akkor mindenképp érdemes beleolvasni az írónő regényeibe. Biztosak vagyunk benne, hogy nem fog csalódni! Ha szeretne bővebben tájékozódni az írónő könyveit illetően, akkor érdemes ellátogatni a book24.hu webáruházba, ahol hatalmas könyvkínálatot talál, beleértve az írónő műveit is. Ráadásul most kedvezményes áron tud vásárolni, így ne késlekedjen, mielőbb látogasson el a book24.hu webáruházba, ahol megtekintheti a hatalmas kínálatot!