Ezt árulja el a lakás a tulajdonosáról

Egy lakásbelső alapos feltérképezésével magát a tulajdonost is megismerhetjük. Ha először járunk valakinél, érdemes körülnézni jobban, hogy tudjuk, kivel is állunk szemben valójában. A lakás berendezése alapján a tulajdonosokat több kategóriába sorolhatjuk.

[wp_ad_camp_1]

Ahol minden tükörfényesre van sikálva, a legapróbb tárgyak is rendezetten, kis dobozokban kapnak helyet, elől hagyott holmiknak, asztalon felejtett kávés csészének nyoma sincs, ott egy racionalista keze munkájának nyomát láthatjuk. Az ilyen személyiséggel rendelkező emberek általában a letisztult színeket és formákat kedvelik, nem ritkán használják a feketét és a szürke árnyalatait a lakásban.

Akinek az otthonában az antik boltok komplett kínálatát megtaláljuk, egyértelműen nem palástolja, hogy van mit a tejbe aprítania. A hencegő típusú ember nem sajnálja a pénzt a legfinomabb design kialakítására, ám feltehetően mégsem lel benne boldogságot, hiszen otthona leginkább egy gondosan megtervezett múzeumra hasonlít.

Rendetlen lakás
Rendetlen lakás

Ruhák szétszórva a székeken, a földön, ágy helyett rozoga kanapé, rendrakás csak ünnepnapokon – egy kaotikus személyiség otthonában járunk, aki ugyan nehezen tudja kézben tartani a dolgait, mégis a legmegbízhatóbb típusok közé tartozik. Barátként bármikor számíthatunk rá.

A praktikus emberekről nemcsak a lakásuk, de a hűtőjük is árulkodik. Elég egy pillanatra belekukkantani, hogy lássuk, színültig tele van friss élelmiszerekkel. Gazdája gyakorlatias, aki semmit nem bíz a véletlenre. Ez a típus kifejezetten kedveli a lakásban a puha bútorokat.