Ezeket a férfias kiegészítőket szerezd be!

Általában a legelső téli kiegészítő, ami előkerül az a sapka vagy a kalap. A férfiak többsége még nyáron sem teszi félre ezt a hangsúlyos kiegészítőt, viszont a hideg hónapok beköszöntével elkerülhetetlen, hogy melegebb, sőt lehetőleg fülvédővel rendelkező darabokra váltsanak. Idén igazán divatos a beanie sapka, ami minden öltözködési stílushoz társítható. Az alkalmibb viseletre vágyók választhatják a trendi kalapokat, amik közül a fedora lehet a nyerő választás.

[wp_ad_camp_1]

A nagyméretű stílust felölelő trend az idén lényegében az összes ruhadarabon szerepet kapott, így a sorból még a sálak sem maradhattak ki. Ha csak a divatot tartjuk szem előtt, akkor a lehető legnagyobb változatok mellett érdemes voksolni, melyek nemcsak szélesek, de hosszúak is. A színeket, és mintákat illetően szerencsére most igen férfias a trend, ugyanis főleg a sötét tónusok, a khaki, kék, szürke, fekete és barna hódít.

Férfias kiegészítő
Férfias kiegészítő

Természetesen a kesztyűk sem hiányozhatnak a listáról, ezek a kiegészítők mindig nagy népszerűségnek örvendenek télen. Az idei divat slágeranyaga a bőr. A bőr minden egyes ruhadarabon szerepet kapott teljes egészében, de berakás formájában is. A bőr a női divatban persze nagyobb szerepet kapott, de a férfi kesztyűk terén szintén elsöprő sikert aratott. Egy ilyen kesztyűben nem fognak fázni a kezeid, mivel a jó minőségű, bőrből készült kesztyűk vastag bélést kaptak. A divat szerint a kesztyűd színét a cipődhöz kell igazítanod.

A táskák a leginkább megosztó kiegészítők. Amennyiben nem zavar ez a tény, úgy idén kedvedre válogathatsz, ugyanis hatalmas a kínálat. Ha inkább a férfias darabok mellett voksolnál, akkor a klasszikus hátizsákok újragondolva azok, amelyeket neked találtak ki. Az idei szezonban újdonságnak számít a málhazsák. Természetesen kisebb méretben és sokkal letisztultabb formában.