Exit Games – a játékok játéka!

A huszonegyedik század egyik legelterjedtebb kikapcsolódási formáját a számítógépes játékok képezik, amelyek nem kizárólag a kiskorúaknak szólnak, sőt, vannak kifejezetten felnőttek számára kifejlesztett játékok is.

[wp_ad_camp_1]

Az Exit Games oldalt pont azért hoztuk létre, hogy tovább népszerűsítsük ezeket a játékokat és hogy végre teret adjunk mindazoknak, akik szívesen foglalkoznak ilyesmivel, amikor épp ráérnek. Mi nem hiszünk az előítéletekben, a negatív hatásokban, már csak azon igen egyszerű oknál fogva sem, hogy oldalainkon havonta körülbelül harmincezer ember fordul meg és még soha semmilyen panasz nem érkezett, amely aggodalomra adott volna okot. A játék ugyanis nem változtatja dühöngő szörnnyé az embert, sokkal inkább megnyugtatja és kikapcsolja, még akkor is, ha közben izgatottá válik, ez csupán a feszültséglevezetés teljesen ártalmatlan formája.

Szabadulós játék
Szabadulós játék

A környezete talán időnként furcsállja, hogy „meglett ember” létére ilyesmikkel foglalkozik, azonban Önt ez sohase zavarja, hiszen a saját szabadidejét mindenki azzal tölti, amivel csak szeretné, a játékok ráadásul – a közhiedelemmel ellentétben – abszolút ártalmatlan időtöltésnek minősülnek. Persze, hogy a médiából és magukat nagyra tartó pszichológusoktól gyakran halljuk, hogy a lövöldözős játékok agresszívvá tesznek, ez azonban a legkevésbé sem fedi a valóságot. Az az ember, aki valamilyen bűncselekményt követ el a játékok hatására nyilvánvalóan nem lehet épelméjű, így valójában nem a játék a hibás, hanem az emberi agyban volt jelen az elváltozás már jóval, a játékkal való foglalkozás előtt. Most, hogy tisztáztuk, hogy a játékok senkit sem fognak kifordítani Önmagából, sőt, az emberi pszichére való hatásukat kifejezetten pozitívnak lehet minősíteni, lássuk, hogy miért érdemes éppen minket választania! A mi oldalunkon számos városból talál játékokat mindenféle kategóriákban, úgy, mint rablás, lopás, bombahatástalanítás, nyomozós, tudományos, logikai vagy fantasy játékokat. Engedje, hogy néhány óra erejéig elkalauzolok önt a képzelet világába! Exit Games – lépjen ki a valóságból!