Európa legkedveltebb sípályái

Amennyiben ön olcsó családi sípályát keres Európában, mi kiválogattuk önnek Európa legjobb sípályáit, amik amatőr, vagy szakmai síelőknek egyaránt ajánlottak. Kapcsolódjon ki tehát Európa leggyönyörűbb hegyein és síparadicsomain, és válogasson a körülbelül 800.000 szálláslehetőség közül!

[wp_ad_camp_1]

Val Thorens a legnagyobb üdülőhely Európában (2300 m tengerszint feletti magassággal), ez a legmagasabb csúcs, és a legnagyobb területű síelő hely is Európában. Ez egy olyan üdülőhely, amely egyesíti a legjobb síelési élményt a legjobb légkörben, így minden nyaraló egyedinek érezheti magát. Az élvezet teljesen átértékelődik a Val Thorens üdülőhelyen, ami sportos és innovatív üdülőhely, tiszta, hegyi stílusban. Egy másik sípálya, az Alpe d’Huez egy igazi paradicsom azoknak, akik imádják a havat és a szabadteret. Ez az üdülőhely 1936 óta folyamatosan fejlődik, legmagasabb pontja a Pic Blanc, ami 3300 m magas, és kivételes kilátást mutat a francia terület egyötödéről. Olyan felszerelésekkel van felruházva, amik tökéletesen harmonizálnak az üdülőhely természeti adottságaival.

Sípálya
Sípálya

A La Pagne egy olyan családi téli/nyári sportüdülőhely, ami a francia Alpokban, 1250 és 3250 m között terül el. Az üdülőhely már több mint 50 éve vált nemzetközileg elismert sí területté. A légkör és az építmények változatosak, amik 50 évnyi télisport történelemre tekintenek vissza. Európának 7 bob pályája van, amelyek közül az egyik a La Pagne síparadicsomban található. A Kitzbühel, vagyis a legendás sport üdülőhely az Alpokban, könnyedén ötvözi a tradíciót a kifinomultsággal. A sípályán kívül az ide látogatók meglátogathatják a középkori óvárost, designer butikokat, és a lélegzetelállító, festői utakat, amelyek az üdülőhely legelegánsabb szállodáihoz vezetnek.