Esküvői ruhaszalon szebbnél szebb ruhákkal

Ha nem szeretne esküvői szalonunkban sorban állni, akkor weboldalunkon is kiválaszthatja álmai ruháját és néhány kattintással meg is rendelheti azt, de ha szeretné élőben is megcsodálni a ruhakölteményeket, akkor ellátogathat szalonunkba is. Szalonunkat Budapesten a hetedik kerületben találhatja meg az Erzsébet krt. 44-46 szám alatt.

[wp_ad_camp_1]

Esküvői ruhaszalon elérhető gyönyörű ruhákkal és igen kedvezményes árakkal a gloriaszalon.hu weboldalon és ha még ön sem találta meg álmai ruháját, akkor itt a helye nálunk több márka és rengeteg ruha között válogathat majd, amelyek kaphatóak többféle színárnyalatban és többféle szabással is. Csapatunk már 1936 óta áll a menyasszonyok rendelkezésére, tehát több éves tapasztalattal rendelkezünk. Weboldalunk széles ruha kínálatában vannak A-vonalú ruhák, hableány-szabású ruhák, de olyanok is amelyekben a menyasszonyok valóságos hercegnőnek néznek ki. Ruháink között talál hófehér, törtfehér, csontszínű és világos rózsaszín menyasszonyi ruhákat is. Ha szerencséje van, akkor weboldalunkon akciókkal is találkozhat majd.

Esküvői ruhaszalon
Esküvői ruhaszalon

Amennyiben több információt és részletet szeretne megtudni az esküvői ruhákról, az árakról, vagy megtekintené a teljes kínálatot és bővebben olvasna a menyasszonyi ruha márkákról, akkor nem árthat felkeresni weboldalunkat, a gloriaszalon.hu-t, hiszen itt mindent megtudhat majd a témával kapcsolatban. Kérdések felmerülése esetén forduljon bátran együttműködő ügyfélszolgálatunkhoz az info@gloriaszalon.hu e-mail címre írva, vagy tárcsázhatja akár telefonszámunkat is, a 06 70 907 6144-et és itt minden kérdésére azonnali választ ad majd önnek csapatunk. Weboldalunkra kattintva referenciáinkat is megtekintheti majd, és partnereink listáját is néhány kattintással megtalálhatja.