Energia-hatékony hővisszaverő faburkolat

A passzívházak ma már egyre nagyobb teret hódítanak, hiszen aki csak megteheti szívesen dönt az ilyen típusú épületek mellett, mivel nem csak mutatósak, hanem számtalan előnnyel járnak. Egyre több és több kivitelezési mód létezik, melyek közül az egyik a népszerűségnek örvendő lélegző homlokzatok megfelelő páradinamikával.

[wp_ad_camp_1]

A nagyszerű RealWood lélegző homlokzatok a páradinamikai előnyök mellett természetesen hozzájárulnak az energiafelhasználás hatékonyságának növeléséhez is, valamint felettébb kellemes környezetet teremtenek a nyári hónapokban a forróság idején is, mivel a napsugarak akár 86 százalékát is képesek visszaverni.

A igényes kerámiaszemcsés bevonattal ellátott RealWood keményfa burkolatok igazán megfelelőek a passzív házak számára, hiszen környezetbarát építőanyagok, ugyanis előállításuk nagyrészt csak élőmunkát igényel, továbbá hozzájárulnak a háztartási költségek csökkentését is lehetővé teszik, azok optimalizálásához vezetnek, továbbá csak egy egyszerű fedőmázolással bármikor felújíthatók és máris úgy mutatnak, mint új korukban.

Hővisszaverő faburkolat
Hővisszaverő faburkolat

Az elismert RealWood cég úgynevezett rendszerelvű keményfa homlokzatburkolati megoldásokat kínál az érdeklődők számára, hiszen sok esetben tervezés és a kivitelezés között eltelt idő évekbe is telhet, valamint a kivitelezéskor nem minden esetben áll rendelkezésre tervezői kapacitás. A cég rendszermegoldásai remekül alkalmazhatók, mivel általa tervezői segítség nélkül is szakszerűen összeépíthetők a passzív házak. A praktikus előregyártott elemek között a legkülönfélébb kiegészítő elemeket lehet beszerezni, mint például a pozitív falsarokelem, párkány, szemöldökelem.

A vállalat által ajánlott burkolatok minden esetben rejtett kötőcsavarokkal szerelhetők a masszív alumínium tartószerkezetre. A mutatós homlokzatburkolatok tervezésekor pedig mind a struktúrát, mind a textúrát tekintve a lehetőségek sokasága várja a kedves érdeklődőket.