Elveszett a telefon? Nem baj, az okosmatrica segít megtalálni!

Egy újabb rendkívüli magyar találmány született, melyért valószínűleg mindenki hálás is lesz, aki elveszíti telefonját és melyet mindenki meg is tud becsülni, aki már valaha veszített el telefont. A találmány segítségével ugyanis jelentősen megnő az elhagyott telefon, fényképezőgép vagy más értékes eszköz megtalálásának az esélye. Ennek érdekében csak rá kell ragasztanunk egy elveszett-meglett matricát.

[wp_ad_camp_1]

Bizony nagyon is bosszantó, ha hiába keressük valamelyik fontos tárgyunkat a táskánkban, a zsebeinkben, az egész házban vagy irodában, mert valahol elhagytuk azt és sehol nem leljük. Legyen szó egy drága telefonról, de akár csak egy filléres napszemüvegről is, az az egy biztos, hogy sokan gondoltunk már arra, hogy milyen jó is lenne valamilyen csoda folytán visszakapni a számunkra nagy jelentőséggel bíró tárgyat.

Okosmatrica
Okosmatrica

A legújabb új magyar találmány, az okosmatrica bár csodára ugyan nem képes, de reményt azt mégis adhat, hogy visszakapjuk a tulajdonunkat. Egy elveszett-meglett matricáról van szó, mely segítségével kapcsolatba léphetünk az érték jogos tulajdonosával. Az újszerű technika alkalmazásához először is regisztrálnunk kell az elveszett-meglett.hu internetes oldalon. Itt csak azokat az adatokat kell megadni, amelyeket akarjuk, hogy megtalálhatóak legyünk. Ezek után már rendelhető is a fehér vagy fekete színű matrica. Megérkezte után ragasszuk rá a kiválasztott tárgyunkra, majd az aktiváló kóddal töltsük fel azt az adatbázisba.

Persze az is előfordulhat, hogy mi találunk egy matricás tárgyat. Ekkor lépjünk be az említett oldalra, kattintsunk a megtaláltam fülre, majd gépeljük be a matricára nyomtatott azonosítót és már fel is tudjuk venni a kapcsolatot a tulajdonossal, aki valószínűleg jutalmat fog adni a becsületességünkért cserébe, akinek örömet szerezhetünk.