Előzd meg a betörést és válassz tuti biztos bejárati ajtót!

Sajnos napjainkban nem lehet elég óvatos az ember fia vagy lánya, egyre inkább ügyelni kell a biztonságra. A kifejezetten rossz gazdasági helyzetből és a nagy munkanélküliségből adódóan egyre több és több a betörés már a jobb környékeken is. Pontosan emiatt érdemes nagyobb hangsúlyt fektetni otthonunk biztonságának megőrzésére. A riasztó már nem elég, a nyílászárók megválasztására is ügyelni kell, hogy általuk még inkább óvni tudjuk az, ami a miénk.

[wp_ad_camp_1]

A Hörmann cég egy igazán remek bejárati ajtót dobott a piacra, melyet érdemes megismerni. Az acélból készített ajtóinak termékválasztéka nemrégiben ki lett egészítve a ThermoPro-sorozattal. Ezek olyan nagyszerű acélból készült ajtók, melyek még hosszú évek múlva is megtartják eredeti alakjukat és emellett még hőszigetelő képességük is megfelel az előírásoknak, ami manapság megint csak fontos szempont vásárlás során.

Hörmann bejárati ajtó
Hörmann bejárati ajtó

A bejárati ajtók természetesen azok az ajtók, melyek a legnagyobb igénybevételnek vannak kitéve. Hosszú időn át kopás mentesen kell nyílniuk és záródniuk, illetve ellenállniuk a különféle időjárási viszonyoknak, ma pedig már megfelelni a legszigorúbb biztonsági követelményeknek is. Az esztétikumról sem szabad megfeledkezni, ami ugyancsak egyre nagyobb szerepet kap. A bejárati ajtó akkor megfelelő, ha összhangban van az épület külső megjelenésével is, nincs is ebben semmi rossz.

A szuper acél ajtók valóban eleget tesznek minden elvárásnak, mivel egyeztetni a legtöbb követelményt, avagy az ár-érték arány megfelelő marad. A Hörmann a ThermoPro-sorozattal tehát minden remekül megoldott, holott az ajtók gyártási technológiája megfelel a legmodernebb elvárásoknak is. Érdemes ezt a rendkívül stabil, hőszigetelt ajtólapot megismerni, hiszen a többpontos reteszelés és a három irányban is állítható pántok el fognak kápráztatni.