Élményvezetés, az örök életre szóló élmény

Annak, aki rajong az autókért az élményvezetés jelenti a tökéletes ajándékot. Ha imádod a négykerekű autócsodákat és a lóerő dübörgését, akkor az élményvezetésnél nincs is jobb program számodra. Az élményvezetés kiváló ajándék autókért rajongó barátod, ismerősöd vagy saját magad számára.

Élményvezetés kiváló program születésnapi ajándékként, baráti vagy családi összejövetelek gyanánt. Örkény határában 2004-ben nyílt meg a világszínvonalú Euro-Ring versenypálya, ahol az autókért lelkesedő rajongók próbára tehetik magukat. A 2,75 kilométeres pálya tökéletes adottságokkal rendelkezik, hogy a profi versenyzők megmérkőzzenek itt vagy gyakoroljanak a következő nagy megmérettetésre. Ugyanakkor az autós világ rajongóinak is van lehetősége kipróbálni, hogy milyen érzés amikor felbőg a motor és akár 180 km/h-ra is felgyorsul az autó. Ha már élményvezetés, akkor természetesen egy igazán fenséges autó passzol hozzá. Például egy csillogó fekete vagy Ferrari, vagy egy BMW. De, ha valami igazán különlegesre vágysz, akkor választhatod a Ford Mustangot vagy a Mustang Shelby Eleanort.

Élményvezetés
Élményvezetés

Ha még ez sem volna számodra elég vagy szeretnéd átélni azt, amit a valódi autóversenyzők, akkor érdemes Dodge Challengr Hellcat-et választani, melynek lóerői a hétszázat is meghaladják, illetve meg kel említenünk a McLaren-t, amely 2,9 másodperc alatt gyorsul százra. Az autó akár 346 km/h-ra is képes felgyorsulni. Ha szeretnéd tudni mire vagy képes egy igazán különleges autó volánja mögött, akkor épp itt az ideje, hogy próbára tedd magad. AZ élményvezetés nem csak a négykerekűekre vonatkozik, hanem a motorokra is, így a vasparipák szerelmesei is részt vehetnek nyílt napokon. Ha szeretnél bővebb információkhoz jutni az élményvezetés kapcsán, akkor látogass el az euroring.hu weboldalra!