Elektromos cigaretta – szabaduljon meg káros szenvedélyétől!

Ha esetleg Ön is azok közé a dohányosok közé tartozik, akik szilveszterkor megfogadják, hogy az újévben leteszik a cigarettát, van egy megoldás, hogy a cigizés és a füstölgés élvezetéről ne kelljen lemondania, de a dohányzás egészségére káros hatásaitól megszabaduljon és a környezetében élőket is megkímélje a számukra kellemetlen és káros cigarettafüsttől!

[wp_ad_camp_1]

Ez az elektromos cigaretta. Mint ismeretes nem úgy ég, mint az analóg cigaretta ezért nem kerül a levegőbe, de a tüdőnkbe se ártó égés termék ill. kémiai anyag. Az elektro cigi „füstje” valójában gőz. Ez a gőz adja a füst illúzióját, az úgynevezett ligquid elpárologtatása eredményeként jön létre, egy patron és egy akkumulátor segítségével.

Elektromos cigaretta
Elektromos cigaretta

Magyarországon az e liquid az elektromos cigaretta utántöltő folyadéka nem tartalmazhat nikotint, – mert gyógyszernek számít – így azért még szüksége lehet napi 2-3 szál analóg cigarettára, de kis akarattal azt is el tudja majd hagyni. Szánja el magát és válassza ki az Ön számára „legtesthezállóbb” készüléket – a tartozékaival együtt: patron, akkumulátor, liquidek, és találja meg a sokféle aromák és ízek között, mint például. a hagyományos dohány, sokféle gyümölcs, vanília, mogyoró, kávé, mojito alkoholos koktél stb, azt, ami a legközelebb áll az ízléséhez.

És ettől kezdve már nem kell elvonulnia, ha egy szippantásra támad kedve. Igaz hogy csak képletesen, bármikor és bárhol „rágyújthat. Az elektromos cigaretta segítségével állítólag könnyebb letenni az analóg cigit, mint mondjuk egy nikotinos tapasszal, vagy más módszerrel, főleg ha valaki nem nikotinfüggő igazán, csak szeret cigarettázni. És amellett, hogy egészségünkre valamint a környezetünk egészségére sincs káros hatással nem elhanyagolható szempont, hogy jóval kevesebb kiadással jár.