Egyedi menükártya a tökéletes összhang érdekében

Bármilyen ünnepségről is van szó, az apró részletek mindig fontosak, érdemes különösen odafigyelni rájuk, hiszen teljesen eltudják rontani a különben csodálatos díszletet az kisebb bakik is. A menükártya épp oly fontos eleme az asztaldíszítésnek, mint bármi más, sőt a menükártya az, amit mindenki készbe vesz és így még azok is felfigyelnek rá, akik különösebben nem érintettek az esztétikai kérdésekben.

[wp_ad_camp_1]

Az általunk biztosított menükártyák biztosítják mindenki számára a teljes összhangot, hiszen mi pontosan olyan kártyát készítünk el, amilyet a megrendelő szeretne, ami illik a már meglévő díszlethez, valamint mivel egyedi, kézzel készített termékekről van szó, így a precizitás és az elegancia is egyaránt adott. Legyen szó esküvőről, évfordulóról, születésnapi buliról vagy bármilyen más összejövetelről, a menükártya elengedhetetlen eleme egy rendezett asztalnak, a hibátlan díszletnek.

Menükártya és itallap
Menükártya és itallap

A Jánosi Könyvkötészet által készített menükártyák között megtalálható az egyszerűen elegáns gyöngyházfényű menükártya bordó írással és fehér szaténszalaggal. A gyöngyházfény letisztult stílust sugall, a bordó igazi mélységet, a szalag pedig egy lágy és mégis finom díszítést, ami megadja a menükártya számára a teljes összhangot. Ezt a kártyát leginkább romantikus alkalmakra ajánljuk, mint az esküvők és évfordulók vagy az eljegyzési vacsorák. Természetesen van kifejezetten esküvőre készült menükártya is a választékban, amelyek közül kiemelném a sátras stílusban készült menükártyát, melynek egyik felén az italok, a másikon az ételen szerepelnek, gyöngyházfényben pompázik és nyomott rózsaminta díszíti kellemesen romantikus módon.

Látogasson el Ön is internetes oldalunkra és válogasson kedvére a különféle menükártyák közül, melyek egytől-egyik tökéletes választást biztosítanak a fontos események alkalmával!

Forrás: Menükártya