Egy szórakoztató oldal sok-sok játékkal

Sokan kedvelik az játékokat és még ma is sokan játszanak az interneten a számítógép előtt ülve, de a mobilok terjedésével a hagyományos asztali vagy a laptop előtt ülő felhasználók száma évről évre csökken. Talán kevesebb idejük jut az embereknek játszásra? Nem így van, sőt egyre többet játszanak csak a felület változik, hiszen lassan egyre fiatalabb korosztály kezébe egyre okosabb készülékek kerülnek, így a hagyományos flash játékok egyre inkább kiszorulnak, részben köszönhető ez az Applenek is, aki egyenesen írtotta a flash-t a mobil eszközeiről.

[wp_ad_camp_1]

Mondván rontja a szolgáltatás minőséget. Enne a fele sem volt igaz, hiszen bevételeinek növelésére koncentrált, pontosabban arra, hogy ugyanazon játékokat, amelyet eddig a gyerekek ingyen tudtak a számítógép előtt használni, azokat a közönség tőle vásárolja meg pénzért. Ez a stratégia annyira be is jött, hogy lassan nem csak az Apple operációs rendszerei, hanem az Android sem fogja támogatni a flash lejátszását. Azaz eljön végre az a szép új világ, amikor az interneten minden ingyen van és a reklámból eltartja magát model megszűnőben van.

Lassan minden apró dologért fizetni kell majd, ha nem is sokat, de valamennyit. De amíg a világ kerek addig vannak gamerek, nekik ajánlunk most egy nem mai csirkét az internetes játékok világából, ahol még mindig minden ingyen van. Egy olyan oldalt, ahol még csak regisztrálni sem kell. Sőt letölteni vagy a telepíteni kifejezést is el lehet nagy ívben felejteni, mert ez az oldal az ingyenes szórakoztatásért van és csak olyan olnline játékok vannak kigyűjtve az oldalra, amelyekért semmit sem kell fizetni.

Angry birds
Angry birds

Itt még az Angry Birds is ingyenes és nem 3,4 vagy 5 Angry Birds játék közül válogathatsz, hanem közel 50 db szerepel a kínálatban. Semmi extra dologra nem lesz szükséged nem kell elővenned a bankkártyádat vagy Apu bankkártyáját, hanem pár klikk és máris játszhatsz nagy képernyőn az interneten. Sőt nem csak játszhatsz, hanem ismerkedhetsz is a többi játékos kedvű látogatóval, akik érdeklődési köre talán hasonló, mint a tied. Szóval kezeket a billentyűzetre éljenek a húsvés csajok játékra, kalandra fel!

Semmi egyébre nincs szükség mint egérre, billentyűre és nem beszélve a szabadidőről, amely sokak számára szükős, de azért ezekkel a játékokkal akár az iskolai számítógépen vagy a munkaidőben is játszhatsz, senki nem fog tudni róla, nem osztjuk meg a Facebookon sem! Vesztenivaló nulla, fel! Támadunk!