Duguláselhárítás és WC tartály javítása vagy cseréje

Amennyiben WC tartálya folyik, vagy teljesen elromlott, az még nem feltétlenül jelenti azt, hogy rögtön újat is kell vennie, hiszen ezeket akár javítani is lehet. A legtöbb WC gyártó manapság már javítókészletet is biztosít, így ha ön olcsóbban jön ki a tartály javítása, mintha újat venne, akkor mindenképpen érdemes nekivágni a javításnak.

[wp_ad_camp_1]

A duguláselhárítás szakemberek általában ilyesmit is vállalnak, hiszen ehhez mindenképpen szükséges a szakértelem, a megfelelő eszközök és tapasztalat is. Ha falba épített a WC tartálya, akkor csakis a belső részt érdemes kicserélni, ugyanis ezekhez lehet kapni javító szetteket és alapból is csak a töltőt vagy a leeresztőt kell kicserélni. A WC tartályok meghibásodását leggyakrabban a vízkő lerakódás okozza, főleg mivel a nagy mennyiségű víz egy szűk keresztmetszeten halad át. Így a gumialkatrészek az elzáró szerkezetben meghibásodnak a folyamatos használat miatt, és ezért van az, hogy nem zár a töltő szelep. A monóblokkos WC tartályokról is fontos említést tenni, hiszen ezek kerámiából készülnek, és a WC-csészével vannak egybeépítve.

Ezeket nehezebb javítani, sőt ha meghibásodnak, még a WC csészét is cserélni kell, hiszen ezekhez nincs külön alkatrész, mint a hagyományos WC csészékhez és tartályokhoz. A WC tartályjavítás tehát komoly szakértelmet és felszerelést igényel, ezért nem érdemes otthoni praktikákkal próbálkozni. A gödöllői duguláselhárító cégünk minden ilyen jellegű problémát kész megoldani, szolgáltatásainkért és további információkért pedig érdemes lehet fellátogatni weboldalunkat, a dugulaselharitas-godollo.hu-t. Amennyiben kérdezni szeretne, ezt megteheti, csak vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a harcsa@dugulaselharitasszakember.hu e-mail címen, vagy tárcsázza bátran a +36 20 49 15 089 telefonszámot.