Dobermann Kennel – Legyen Önnek is fajtatiszta dobermannja!

Ha már egy ideje azon gondolkodik, hogy beszerez egy kutyát vagy a gyerek már régóta könyörög érte, akkor valószínűleg felmerült már a kérdés, hogy milyen kutyát lenne érdemes venni. Sokakat talán megdöbbent, de mi teljes szívünkből a dobermannt ajánljuk!

[wp_ad_camp_1]

Dobermann Kennel – Alapvetően kevés kisgyermekes családnak jutna eszébe, hogy dobermannt vásároljon, mivel a dobermannról egy olyan kép alakult ki a társadalom nagy részében, hogy egy veszélyes kutya fajta. Mára már betiltott, de egykor a füleket és a farkat is csonkították, ami szintén a fenyegető megjelenéshez járult hozzá. Azonban a dobermann egyáltalán nem veszélyes, sőt kis túlzással kenyérre lehet kenni. Megfelelő gazdával az oldalán, aki foglalkozik vele és megfelelően neveli, a dobermann egy kiegyensúlyozott, békés kutya. A dobermann kutyák szívesen veszik a munkát, ezenkívül nagyon gyors felfogó képességgel rendelkeznek. Egy szóval a dobermannból kiváló családi kutya válhat. Ugyanakkor a rendőrségnél és a katonaságnál is gyakran alkalmazzák ezt a kutyafajtát.

Dobermann kennel
Dobermann kennel

Abban az esetben, ha szeretne dobermannt vásárolni, akkor érdemes ellátogatni a dobermannkennel.hu weboldalra, informálódhat a di Forte Fidato dobermann kennelek kapcsán, ahol kiváló körülmények közt tenyésztik a kutyákat és arra törekednek, hogy egészséges, stabil idegrendszerrel rendelkező, kitűnő küllemű utódok szülessenek. A tenyész kutyák Európa legsikeresebb kenneléből származnak. A dobermannkennel.hu weboldalon megtekintheti a kiskutyákat, valamint elérhetőséget is talál. Higgye el, ha kutyát szeretne, a dobermannál nincs jobb választás, a kiskutya hamar a család kedvence lesz! Bővebb információkat a dobermannkennel.hu weboldalon talál!