Divatos rövidnadrágok a nyári szezonra

A rövidnadrágok is minden évben részei a nyári ruhatárnak a szoknyák és a nyári ruhák mellett, és mint minden évben, idén is vannak divatosabb darabok, és olyanok is, amiket nem szívesen viselnénk a nyílt utcán.

[wp_ad_camp_1]

A rövidnadrágokat minden évben éles vita övezi, hiszen ezek láttatják a comb nagy részét, és olykor a feneket is kiemelik, amivel nincs minden nő teljesen kibékülve. Van viszont néhány olyan divatos rövidnadrág fazon, amelyek alakformálóak, tehát garantáltan minden hölgy kényelmesen érzi majd magát ezeket viselve. Az idén talán a legdivatosabb a kötős fazonú rövidnadrág, ami képes karcsúsítani a derekat, és a feneket is elrejti, hiszen nem feszül rá teljesen, tehát ez egy lazább, lengébb rövidnadrág, amit szinte bárhová felvehet majd, hiszen vannak elegánsabb és hétköznapibb darabok is köztük. A térdig érő rövidnadrágok is igen divatosak idén, ráadásul ha ön sem szereti megmutatni a combjait, akkor itt az alkalom, hogy elrejthesse azokat egy csinos térdig érő rövidnadrággal. Ha csíkos mintájú darabot választ, akkor ráadásul nyújthatja is a combjait, a magas derék pedig karcsúsít majd.

Rövidnadrág
Rövidnadrág

Az oldalt csíkos, magas derekú rövidnadrág is nagy népszerűségnek örvend idén, ami nem is csoda, hiszen karcsúsít és megnyújtja az alakot is. A kockás rövidnadrágokkal sem járhat rosszul, hiszen ezek is nyújtják a combokat, és ha kötős, bővebb fazont választ, akkor akár a munkahelyén is viselheti, hiszen elegáns külsőt kölcsönöz a rövidnadrág. A sárga az idei nyár színe, ezért szerezzen be egy-két sárga rövidnadrágot, és nem fogja megbánni, hiszen vidámságot sugároz majd, ráadásul ha ebből is egy kötős fazont választ, akkor akár centiket is csalhat a derekánál. Végül pedig a magas derekú, három gombbal rendelkező nadrágok is divatosak idén, és ezek is karcsúsítanak és homokóra-alakot varázsolnak a viselőjének.