Dayton, Ohio állam szépsége!

A „repülés szülőhelyeként” ismert Dayton számos történelmi nevezetességgel rendelkezik a Wright Brothers és az amerikai légierő vonatkozásában. Ohio hatodik legnagyobb városa érdekes régészeti lelőhelyekkel, elragadóan változatos városrészekkel és csodálatos művészeti múzeumokkal, valamint számtalan más látnivalóval is rendelkezik.

A történelmi Oregon kerület a város központjában fekszik, és számos gyönyörű épülete több mint egy évszázados. A hihetetlen építészet mellett számtalan nyüzsgő vállalkozás működik kis kávézókkal és üzletekkel a művészeti galériák, éttermek és bárok mellett. A tizenkét háztömbre kiterjedő, bájos környék lebilincselő építészeti stílusok egész sorával rendelkezik, az olasztól a görög újjászületésig, és a késő viktoriánus épületekig. Míg néhány ilyen épület lakóhely, mások helyi intézményekben laknak, a legkorábbi épületekkel az 1820-as években épültek. A furcsa és csendes Oregon negyedet gyakran a kettős kereskedelmi és lakóépítészet tökéletes példájaként emlegetik. Ez megmutatja a környéken élt és dolgozó kereskedők és lakosok sikerét és gazdagságát.

A SunWatch Indian Village lenyűgöző betekintést nyújt a régió történetébe, és mindössze tíz percnyi autóútra fekszik délnyugatra a központtól. A Great Miami folyó partján elhelyezkedő szabadtéri múzeum egy rekonstruált indián faluval rendelkezik, érdekes tárgyakkal, kiállításokkal és ásatásokkal. Az 1988-ban megnyílt helyszín védi a 800 évvel ezelőtt virágzó indiai falu kiterjedt, folyamatos régészeti feltárását. Sétálgatás közben a látogatók láthatják a léc- és daublakások másolatát, védekező palánkokat és egy natív kertet. Ezen kívül van egy kiváló központ, amely ősi régészeti leleteket és kiállításokat mutat be az emberek történetéről és kultúrájáról, rituáléiról és temetkezési gyakorlatáról.