Csontkovács Győr a testi és lelki felfrissülés titka

Ebben a rohanó mindennapokban sokszor Önnel is előfordul, hogy úgy érzi a legszívesebben kifutna a világból a mindennapi gondok elől? Az ilyen helyzetekben, álljon meg egy pillanatra és fordítson egy kis időt saját magára.

Csontkovács Győr előre egyeztetett időpontok alapján várja minden kedves érdeklődőjét. Jöjjön el hozzánk és tapasztalja meg, hogy milyen érzés az amikor a test és a szellem egyé válik. Ugyanis az általunk nyújtott kezelések által garantáljuk, hogy sokkal kiegyensúlyozottabban és könnyebben veheti az élet mindennapi nehézségeit.  A mai ismert csontkovácsolás és a masszázs több ősi kultúrából tevődik össze, amelynek köszönhetően nem csak az ízületeinknek tehetünk jót, hanem a szellemi és a mentális egyensúlynak is. Általában az ilyen problémák forrása, hogy a test aszimmetrikus tartásba kerül és ezzel egy időben intenzív fájdalom jelentkezik. Attól függetlenül, hogy csontkovácsolásról vagy masszázsról beszélünk, mi mindig több technikát ötvözzünk, és ezzel próbáljuk a legjobb hatást gyakorolni a páciensre.

Csontkovács Győr
Csontkovács Győr

Illetve ez mellett azt is érdemes megemlíteni, hogy minden kezelés személyre szabott. A kezeléseket megelőzően mindig egy beszélgetéssel indítunk, amely által megpróbáljuk megismerni vagy egy kicsit átlátni a vendégünk lelki, illetve testi helyzetét. Ezt követően tudunk leghatékonyabban kialakítani egy személyre szabott kezelést a vendégeink részére. A legismertebb és a legtöbbet alkalmazott technikák a japán Yumeiho és Chiroracting. Ám ezek mellett nem szabad a magyar technikákról sem megfeledkezni. Amennyiben felkeltettük az érdeklődőst, akkor keressen fel bennünket a zenmasszazsgyor.eu honlapjára kattintva.  További elérhetőségeink +36 30 65 44 421-es telefonszámon.