Csontkovács Győr a testi és lelki felfrissülés titka

Ebben a rohanó mindennapokban sokszor Önnel is előfordul, hogy úgy érzi a legszívesebben kifutna a világból a mindennapi gondok elől? Az ilyen helyzetekben, álljon meg egy pillanatra és fordítson egy kis időt saját magára.

[wp_ad_camp_1]

Csontkovács Győr előre egyeztetett időpontok alapján várja minden kedves érdeklődőjét. Jöjjön el hozzánk és tapasztalja meg, hogy milyen érzés az amikor a test és a szellem egyé válik. Ugyanis az általunk nyújtott kezelések által garantáljuk, hogy sokkal kiegyensúlyozottabban és könnyebben veheti az élet mindennapi nehézségeit.  A mai ismert csontkovácsolás és a masszázs több ősi kultúrából tevődik össze, amelynek köszönhetően nem csak az ízületeinknek tehetünk jót, hanem a szellemi és a mentális egyensúlynak is. Általában az ilyen problémák forrása, hogy a test aszimmetrikus tartásba kerül és ezzel egy időben intenzív fájdalom jelentkezik. Attól függetlenül, hogy csontkovácsolásról vagy masszázsról beszélünk, mi mindig több technikát ötvözzünk, és ezzel próbáljuk a legjobb hatást gyakorolni a páciensre.

Csontkovács Győr
Csontkovács Győr

Illetve ez mellett azt is érdemes megemlíteni, hogy minden kezelés személyre szabott. A kezeléseket megelőzően mindig egy beszélgetéssel indítunk, amely által megpróbáljuk megismerni vagy egy kicsit átlátni a vendégünk lelki, illetve testi helyzetét. Ezt követően tudunk leghatékonyabban kialakítani egy személyre szabott kezelést a vendégeink részére. A legismertebb és a legtöbbet alkalmazott technikák a japán Yumeiho és Chiroracting. Ám ezek mellett nem szabad a magyar technikákról sem megfeledkezni. Amennyiben felkeltettük az érdeklődőst, akkor keressen fel bennünket a zenmasszazsgyor.eu honlapjára kattintva.  További elérhetőségeink +36 30 65 44 421-es telefonszámon.