Csodálatos helyek egy emlékezetes családi kalandhoz

Itt az ideje, hogy családi kalandra induljon vonattal ezekre a könnyen elérhető cornwalli úti célokra – és élvezze a tengerparti csobbanástól kezdve a fejszedobásig terjedő tevékenységeket.

Mivel az Egyesült Királyság fokozatosan megnyílik, itt az ideje, hogy újra kapcsolatba lépjen szeretteivel akik itt élnek, ezért pattanjon fel vonatra, és használja ki ezt a gyors – és fenntartható – közlekedési módot. Cornwall gyönyörű tengerpartjával és vidéki dombjaival jól kapcsolódik a Great Western Railway hálózathoz, beleértve a West Country és London közötti Night Riviera Sleepert is – és így ideális hely a családi kalandokhoz. Összegyűjtöttünk néhány szokatlan helyet a tömegtől távol. St Austell régi mezővárosa, mindössze néhány mérföldre a parttól, ipari hangulatot áraszt, de a legtöbb látogató ide érkezik meg először, mivel mindössze 5 km-re van az Eden Projecttől. Menjen kicsit délebbre, és eléri a Lost Gardens of Heligan-t, egy fallal körülvett kert komplexumot egy 200 hektáros (80 hektáros) birtokon, amelyet az Eden Project megalkotója restaurált. A látogatók száma itt azonban lényegesen alacsonyabb, és számos olyan leíró jellegű kert található itt.

Másutt, egy rövid autóútra vagy busszal St Austelltől északra, megtalálhatja a Restormel kastélyt a Fowey folyó mellett – kör alakú szerkezetét a 13. században építették középkori tulajdonosai luxus menedékhelyeként. A romok gyönyörű vidéken helyezkednek el, így nagyszerű célpont a hosszú családi sétákhoz. Falmouth tengerparti városa mély természetes kikötőjéről és szörfözési lehetőségeiről ismert. Ez egy nagyszerű hely a brit tengerpart felfedezéséhez, és könnyen megközelíthető vonattal – a Castle Beach (a leginkább családbarát tengerpart) néhány perc sétára található a város állomásától. A tengerparti ösvényen való strandolás nagyszerű módja annak, hogy itt kalandozzon.