Csempéssz huncut trükköket párkapcsolatodba!

Különösen hosszabb kapcsolatokra jellemző az a jelenség, hogy egy idő után unalmassá kezd válni, a meghittség kiveszik a kapcsolatból és az egész lapos érzést kelt, holott ez megelőzhető lehet egy kis figyelmességgel, egy kis kedveskedéssel. Kezd el bátran Te a kedvességeket, hiszen biztos lehetsz benne, hogy azokat párod is hamarosan viszonozni fogja, ha fontos vagy számára!

[wp_ad_camp_1]

Több kutatás is bebizonyította már, hogy az otthonosságérzetet nagyban fokozza a konyhából áradó kellemes illat. Ennek annyi jelentősége van párkapcsolat szempontjából, hogy amint a párod belép az ajtón, és megérzi a kellemes illatot, így pedig rögtön csökken a szervezetében a stresszhormonok szintje.

A férfiak persze nem csak a házias nőket, de az önálló, erős és független nőket is szeretik, így érdemes ezt a kártyát is kijátszani. A legjobb, ha egy otthoni vészhelyzetben, ami lehet akár egy csöpögő csap vagy beverésre váró szög, bizonyítsd be a rátermettséged. Párod büszke lesz rád, a büszkeség érzése pedig az egyik legjobb párkapcsolat-javító érzés!

Párkapcsolat
Párkapcsolat

Sokan elfelejtik, hogy otthon sem árt olykor csinosnak lenni. Attól. hogy évek óta együtt vagy a pároddal, még nem kell folyton kinyúlt melegítőben várnod Őt. Természetesen elsősorban a belső értékeidért szeret kedvesed, de bizony nem árt, ha néha szembesül azzal is, hogy milyen csodás idomaid vannak. A csipkés fehérnemű a szexi ruha alatt persze kötelező viselet.

Ha pedig már a ruháknál tartunk, akkor jó ha tudod, hogy érdemes több pirosat csempészel a ruhatáradba, mivel a férfiak sokkal készségesebbek lesznek veled, ha pirosban vagy. Ha tehát több figyelemre vágysz, itt az ideje elővenni egy piros ruhát.

Ami pedig a legfontosabb, hogy ne felejtsd el olykor tudatni kedveseddel, hogy hogy kell neked! Olykor bizony nem árt egy kis visszajelzést adni arról, hogy mennyire nagyra értékeljük a párunk jelenlétét.