Családias apartman Hajdúszoboszló szállás kínálatában

Amikor az éves nyaralás megszervezése előtt áll, akkor mindenképpen tekintse meg Hajdúszoboszló apartman kínálatát is, hiszen ez a nagyszerű fürdőváros mindenkinek tartogathat meglepetéseket. A gyógyfürdő közelében elhelyezkedő családias hangulatú Szegfű apartman egész évben várja a vendégeket.

[wp_ad_camp_1]

A Szegfű apartman szállás Hajdúszoboszló kertvárosi részén a gyógyfürdőtől mintegy 300 méterre található meg. A tulajdonosok szívvel lélekkel igyekeznek vendégeik kedvében járni és ez meglátszik a visszatérő vendégek számán is. A családias hangulat, az igen jól felszerelt apartmanok, az igényesen berendezett szobák és a kert egyszerűen lenyűgöző! Az apartmanok jól felszerelt konyhával, kényelmes ágyakkal, WC-vel és fürdőszobával felszereltek.

Azoknak a vendégeknek, akik kedvelik a családias grill partikat a kerti grill is a rendelkezésükre áll. A kertben nagyon kényelmesen kialakított pihenőhelyek biztosítják a kellemes kikapcsolódást. Minden nap más és más fürdési és kikapcsolódási lehetőség vár a vendégekre Hajdúszoboszló városában.

Szegfű Apartman Hajdúszoboszlón
Szegfű Apartman Hajdúszoboszlón

A gyógyfürdő, az Aquapark és az Aquapalace is látogatható a nyári szezonban. A gyógyfürdő 3 fedett medencével is rendelkezik így akár a téli időszakban is látogatható. Nyáron a gyermekeknek az Aquapark csúszdaparadicsom okoz majd boldog pillanatokat. Az Aquapalace egy fedett élményfürdő, amely 15 000 négyzetméteren várja a látogatókat. Ha úgy érzi, hogy családjával pont egy ilyen kikapcsolódásra és felüdülésre vágyik, akkor mindenképpen látogasson el a Szegfű Apartman honlapjára a részletesebb információkért, hogy a szállás Hajdúszoboszló városában könnyen lefoglalható legyen!

Forrás: Hajdúszoboszlói szállások