Cipők, amikre minden nőnek szüksége van

A cipők minden nő életében fontos szerepet töltenek be, és a legtöbb nőnek több mint 10 pár különböző fazonú cipője van, amiket mind más-más alkalomból szoktak felvenni. Vannak olyan cipők, amelyek szinte kötelező jellegűek, ezeket most összegyűjtöttük, és azt is megtudhatja, hogy egyes cipőket milyen ruhadarabbal érdemes kombinálni ahhoz, hogy a legjobban kiemelje a lábat.

[wp_ad_camp_1]

Az első olyan cipő, amire minden nőnek szüksége van az a hegyesorrú tűsarkú. Ez a cipő bármilyen ruhadarabot képes feldobni és elegánssá tenni, tehát hordhatja farmerral vagy a szoknyával, a hatás így is kifogástalan lesz. A hegyesorrú magassarkú leginkább fekete, bordó és bézs színben mutat legjobban, de természetesen más színekben is kapható. A másik szükséges darab a magas sarkú bokacsizma, amit egy csinos ruhával, vagy akár egy farmerral is párosítani lehet, és a bokacsizma fekete, barna, szürke valamint karamell színben mutat a legjobban. Ha a bokacsizmának kocka sarka van, akkor kényelmesebb lehet majd a járás, mintha kerek sarka lenne, ráadásul a kocka sarok most igen divatos.

Női cipő
Női cipő

A fehér tornacipő is elegáns, és szinte bármivel fel lehet venni, nem beszélve arról, hogy végtelenül kényelmes, tehát ha még nincs fehér tornacipője, akkor itt az idő beszerezni egyet. A tornacipőt bátran viselheti hosszúnadrággal, rövidnadrággal vagy akár egy ruhával is, ráadásul a fehér szín szinte minden más színnel passzol. A fekete bakancs is egy kötelező cipőnek számít manapság, hiszen ez is igazán kényelmes, és azokon a napokon, amikor nem kell adni az eleganciára, tökéletesen megfelelhet egy ilyen bakancs. A térd fölötti csizma is igen elegáns lehet, ha megfelelően viseli, tehát párosítsa a térd fölötti csizmáját egy rövidebb szoknyával vagy ruhával, de egy szűkebb farmert is nyugodtan kipróbálhat, hiszen még így is egy elegáns kinézetet kaphat.