Cincinnati legszebb látványosságai

A lenyűgöző városnak, amelyet gyakran figyelmen kívül hagynak, Cincinnati-nak számos különböző oldala van, sokféle kulturális hatással, építészeti stílusokkal és történelmi turisztikai látványosságokkal. Ohio harmadik legnagyobb városa rengeteg kiváló múzeumnak és parknak ad otthont, számtalan sportesemény és szórakozási lehetőség kínálatával együtt.

[wp_ad_camp_1]

A belvárostól északnyugatra mindössze öt perc autóútra található a kiváló Cincinnati Múzeum Központ, amely elképesztő látnivalókkal és kiállításokkal büszkélkedhet. A helyiek és a turisták határozott kedvence. Három csodálatos múzeum látogatható, színház, könyvtár és kutatóközpont is rendelkezésre áll. Míg a Cincinnati Történeti Múzeum elmélyül a város múltjában, a Gyermekmúzeumnak gyakorlati oktatási kiállításai vannak, amelyeken a fiatalok részt vehetnek. Ezen kívül ott van még a Természettudományi és Tudományos Múzeum, amely kövületeket, dinoszauruszvázakat és még sok minden mást mutat be. 1995 óta a múzeumok gyűjteménye az 1933-as Union Terminal területén található; ez az egykori vasútállomás, amely maga is lenyűgöző látványt nyújt hihetetlen art deco építészete miatt.

A város egyik legjobb helye, ahol harapnivalót lehet kapni, friss termékeket vásárolni vagy ajándéktárgyakat vásárolni, a nyüzsgő Findlay piac. Ohio legrégebbi, folyamatosan működő nyilvános piaca és annak standjai a történelmi Over-the-Rhine negyedben találhatók. 1855 óta az emberek özönlenek a piacra, hogy mindent megvásároljanak, a friss gyümölcsöktől és zöldségektől kezdve a pékárukig, sajtokig, húsokig és még sok minden másig. Míg egyes árusok kovácsoltvas épületben mutatják be a termékeiket, mások az utcán árulnak. Keddtől vasárnapig tart nyitva, a piac nagyon szórakoztató, és sok ember saját munkáját, ékszereket és virágokat is árul. Számtalan kávézó és üzlet található a közelben is. Népszerű felfedezési hely a hatalmas Eden Park, amely a központtól északkeletre, az Ohio folyó partján fekszik.