Bizarr farmerok amik divatosak lesznek idén

A divattervezők számos bizarr és extrém darabot dobnak piacra mostanában, és vannak olyannyira furcsa ruhadarabok, hogy azokat még a legbevállalósabb nők sem szívesen vennék fel. Ilyen például néhány olyan extrém szabású farmer, ami különösen divatosnak számít idén. Bár tavaly is akadtak sokkoló fazonok és szabások amik meghökkentették a hétköznapi embereket, idén még egy szinttel feljebb léptek ezekkel a bizarr farmerekkel a sokkolási skálán.

[wp_ad_camp_1]

Tavaly divatosnak számított például az olyan farmer, ami a fenék fölötti részen teljesen ki volt vágva, de a műanyag betétes farmerok is divatosnak számítottak az elmúlt évben. Ezzel szemben idén divatos lesz az olyan farmer például, aminek derék fölött egy centivel van egy beépített öve, ami igazán furcsán mutat, és igazából semmi haszna nincs. Lesznek idén olyan divatos farmerek is, amiknek a szárait láncokkal erősítik a derék részre, így a fenék rész teljesen szabadon marad, tehát ez egy teljesen bizarr és szinte polgárpukkasztó fazon. Ha a nagy melegben szeretné szellőztetni a combját, akkor erre idén lehetősége lesz, hiszen divatos lesz az olyan farmer, aminek lecipzározható a szára.

A háromderekú farmer is nagy divat lesz idén, ha esetleg valakinek nem lenne elég az, hogy a farmerjának egyetlen dereka van. A csatos farmerek is divatba jönnek, vagyis olyan farmerek, amik tele vannak tűzdelve csatokkal. A csatok igazán bizarrul mutatnak, és nem is igazán illenek ehhez a ruhadarabhoz.  A 2018-as évben azok a farmerek is trendik lesznek, amik azt a látszatot keltik, hogy valaki két farmert visel, amikor valójában az csak egyetlen nadrág. Végül pedig idén a farmerderék is divatos lesz, mint külső melltartó, vagy éppen deréköv, bár igaz, hogy ezek nem teljes nadrágok, csak egy részük, de ezek is elég meghökkentően néznek ki.