Belvárosi lakás előnyei

Sokaknak eszükbe sem jutna a belvárosban élni, mert zajos, nagy a tömeg és drágák az ingatlanok. Azonban mielőtt teljesen leszavaznánk a belvárosi lakásokat érdemes adni nekik egy esélyt, ugyanis számos előnyük is van.

[wp_ad_camp_1]

Belvárosi lakás egyik nagy előnye, hogy a betörőknek nehéz dolga, ha be akarnának jutni. A szomszédok közelsége sok betörőt elbizonytalanít. Ráadásul vannak olyan idős nénik, akik afféle biztonsági rendszerként működnek és figyelek a házba érkezőket. Említettük, hogy nagy a forgalom a belvárosban, azonban ez az egyik nagy előny is, hogy minden olyan közel van. Fél kilométeren belül találni boltot, pékséget, éttermet, kávézót. Így, ha kedve támad találkozni a barátokkal a belvárosban, mindössze pár perc sétára van szükség és attól sem kell félni, hogy a haza úton nagyon megázna. Ráadásul akár egy jó befektetés is lehet idővel. A fantáziának és a kreativitásnak köszönhetően álom otthont varázsolhat lakásából. Az internet tele van jobbnál-jobb ötletekkel, így rengeteg lehetőség áll rendelkezésre. Főleg Budapesten gyakori, hogy a kis helyen galériákat hoznak létre, így igazán hangulatos lakás az eredmény.

Belvárosi lakás
Belvárosi lakás

A legtöbb belvárosi lakás, főleg a fővárosiak, de vidéken is, hatalmas belterekkel rendelkeznek. A több mint három, gyakran négy méter belmagasság igazán impozánssá teszi a lakást. Az ilyen lakások esetében jól működik a korábban említett galéria kialakítása is. A vastag és jól szigetelt falaknak köszönhetően olyan, mintha nem is társas házban élne az ember. Ha nem tudja, hogy pontosan, hogy álljon neki egy belvárosi lakás keresésének, akkor azt javasoljuk látogasson el egy ingatlaniroda weboldalára. Bővebb információkért és konkrét ingatlanos weboldal eléréséért látogasson el a homexpress.hu weboldalra.