BAR listás? Ismerje meg a lehetőségeit a hitelek világában!

Ha a hitelek terén érintett, ha szeretne hitel igénylés előtt tájékozódni, hogy a lehető leginkább optimális megoldás mellett tegye le majd végül a voksát, ha keresi azt a szakszerű segítséget ezen a téren, mely mindig és mindenki számára könnyedén elérhető lehet, akkor Önnek is csak annyi kell tennie, hogy felkeresi honlapunkat, hiszen a hitel-center.hu oldalon minden információt megkap.

[wp_ad_camp_1]

A BAR lista napjainkban sokakat foglalkoztató téma, így weblapunkon minden részletet kidolgoztunk, a legtöbb kérdésre pontos és szakszerű választ tettünk közzé olvasóink számára. A BAR lista, avagy jelenlegi nevén a KHR lista ugyebár az a lista, amit a Központi Hitelinformációs Rendszer állít össze, ami egy olyan nyilvántartás, mely tartalmazza azon ügyfelek névsorát, akik a bankokkal szerződéses jogviszonyban állnak, de nem tudták a részleteket törleszteni felvett hitelük esetében. A lista célja, hogy csökkentse a kockázatot a bankok számára, illetve védje azokat, akik már eladósodtak, hogy ne merüljenek még mélyebbre a hitelek világában.

A hitel-center.hu ahol a BAR listásoknak szóló információk vannak azt is elárulja, hogy mi a megoldás, ha hitelre van szükség, de szerepel azon a bizonyos listán. Azt érdemes ugyanis tudni, hogy amikor beadjuk a hiteligénylésünket egy bankhoz vagy egy adott pénzintézethez, akkor minden esetben válaszolnunk kell arra a kérdésre, hogy vajon szerepelünk-e azon a bizonyos BAR listán. Amennyiben a válasz igen, akkor rendelkezhetünk bármilyen fedezettel, a bank el fogja utasítani a kérelmünket. A banki szolgáltatás neve, mely ingatlanfedezet mellett mégis biztosítja a hitelt, a jelzáloghitel.

Hitel Center
Hitel Center

A hitel-center.hu beszámol tehát részletesen arról, hogy milyen lehetőségeik vannak az olyan ügyfeleknek, akik akár aktív, akár passzív státuszban szerepelnek a BAR, illetve KHR listán. Azt ugyanis tudni kell, hogy Magyarországon kétféle státusz van érvényben, mégpedig az aktív és a passzív BAR státusz. Aktív státusz esetén a hitel még jövedelemigazolás esetén sem elérhető.

A hitel BAR listásoknak passzív BAR esetén viszont már más kérdés, hiszen amennyiben az ügyfél már teljesen tisztázta magát, avagy nincs tartozása és megfelelő az ingatlan fedezete, akkor bizonyos kamatfelárak mellett és egyéb járulékos költségekkel, természetesen jövedelem és munkáltatói igazolás megléte mellett néhány pénzintézetnél elképzelhető, hogy kap kölcsönt. A BAR lista státusza a számlavezető banknál egyszer egy évben mindenki számára ingyenesen lekérdezhető.

A hitel-center.hu internetes portál a pénzügyi információk és a hitel ajánlatok terén segítségére lesz pontos és megbízható válaszaival, mindig naprakész információkkal, olyan cikkekkel, melyeket érdemes mindenképp elolvasnia, ha hitellel rendelkezik vagy hitelt szeretne felvenni. Ne feledje, a hitel center csapata készséggel áll rendelkezésére, vagy a szakszerű segítség általunk bármikor adott az Ön számára is, éljen hát vele!

Ha pénzre van szüksége akkor kattintson ide!