Bank Tech – Wertheim páncélszekrények

Ön is rettegett már attól, hogy egy óvatlan pillanatban illegális kezekben köthetnek ki a legértékesebb tárgyai vagy értékpapírjai. Vessen véget a folytonos aggodalomnak, mi megmutatjuk a megoldást.

[wp_ad_camp_1]

A Bank Tech páncélszekrény választéka nagyon széles. A teljes kínálatunk megtekinthető a www.banktechsafe.hu honlapjára látogatva. A kínálatunkban csakis kizárólag magas minőségű és legmagasabb szintű biztonsági eszközöket talál. Manapság sajnos, senkiben sem bízhatunk, pont ezért ajánlott mind otthoni, mind a vállaltban alkalmazni egy páncélszekrényt. A Wertheim és a Trezortech modellek mind magas minősítéssel rendelkeznek. A magyar MABISZ minősítés mellett, még számtalan nemzetközivel is rendelkeznek. Amennyiben kisebb értéktárgyak biztonságba helyezésére keresünk megoldást, akkor az AM10 és 20-as modell garantáltan jó választásnak bizonyul. A nagyságát illetően elfér benne 12 darab A4-es papírtartó. Ezek a Modellek az E kategóriába sorolhatóak, amely annyit tesz, hogy akár 8 millió Ft-re is biztosíthatóak. Abban az esetben, ha a kiválasztott páncélszekrényt riasztóberendezéssel is ellátjuk, akkor ezt az összeget akár meg is duplázhatjuk.

Amennyiben sikerült kiválasztani az igényeinknek a legmegfelelőbb modellt, akkor a magas szakértelemmel rendelkező munkatársaink kiszállítást követően szakszerünk rögzítik. A páncélszekrények választhatóak digitális, kulcsos és számkombinációs zárszerkezettel is egyaránt. A honlapunkon minden további információt megtalál a páncélszekrényeinkkel kapcsolatban. Illetve, ha bármivel kapcsolatban kérdése merül fel, akkor keressen fel bennünket a +36 1 204 66 42-es telefonszámon, vagy írjon nekünk a safe@banktech.hu e-mail címre.