Az övtáska újra menő, vagy továbbra is ciki?

Az övtáska újra nagy reneszánszát éli, annak ellenére, hogy hosszú évekig nagyon ciki volt az utcán megjeleni vele. Ám időközben is fel-fel tűntek sportolás vagy strandolás közben.

[wp_ad_camp_1]

Sokak örömére vagy ürömére, ezt már döntse el mindenki maga, de egy biztos 2019-ben újra hódít az övtáska. Igaz, a mai trendi övtáskák nagyban eltérnek a 90-es évek övtáskáitól. Ma már a legnagyobb divatházak kollekcióiban vélhetjük felfedezni ezt a megosztó darabot, melyet a mai napig nagyon sokan elítélnek. Az egyik legalapvetőbb modell a bőr, vagy műbőrből készült darab, amely számos fazonban és színben kapható. Erre számos példát találhatunk, hogy ma már egy övtáska is lehet épp oly trendi, mint bármely másik táska. Az idei év fesztiváljain szinte kötelező darabként fognak megjeleni az övtáskák, azon belül is a legkülönlegesebb modellek. Melyekkel biztosan nem lőhetünk mellé azok a flitteres és csillámos darabok. Ugyanis a hologramos mintázatuk egyszerre ötvözi a kényelmet a buli hangulattal.

Övtáska
Övtáska

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy bármennyire is ellenszenvesen állunk hozzá, egyre nagyobb teret hódít, és ma már nincs olyan anyag melyből ne készítenének különleges darabokat. Így mindenki a saját ízlésének és igényeinek megfelelően válogathat az egyedi darabok közül. Amennyiben mégis elcsábulunk és befektetünk egy övtáskába, akkor már érdemes arra törekedni, hogy egy igazán divatos darabot válasszunk. Ezek pedig azok, amelyek állatmintás anyagból, vagy műszőrméből, illetve meglepő kombinációk által készülnek. Viszont csak észlelhető a pár év korkülönbség a két övtáska megjelenése között, ugyanis ma már igazán csajos darabokat is kaphatunk. Igán jó választásnak bizonyulnak azok a modellek, melyek válltáskából alakíthatóak át.