Az oroszlán horoszkóp szimbóluma és jele

Az állatöv ötödik jegye, amely Július 23 és Augusztus 22 közé esik. Mikor a Nap az Oroszlán jegyen halad át, akkor a nyár második felébe érünk.

[wp_ad_camp_1]

Oroszlán horoszkóp napi szinten megtalálható a www.napi-horopszkop.hu weboldalára látogatva. Amennyiben Ön is érdekli az asztrológia, akkor a legjobb helyen jár. A honlapunkon mindent megtudhat a szerelmi, pénzügyi, egészsége és a karrierének az alakulásáról. A napi horoszkóp felkészíthet bennünket az élet váratlan eseményeire, melyeket könnyebben átvészelhetünk, ha már tudatosan állunk a dolgokhoz. Az Oroszlán megnevezést kapta ez a csillagjegy attól eltekintve, hogy nem is hasonlít a csillagzat az oroszlánhoz. Ez az időszak, amikor a Nap egyenlő távolságra van a nyári napéjegyenlőségtől és az őszi napfordulótól. Tulajdonképpen a nyár közepéről beszélhetünk, mikor a növényzet eléri a fejlődési fokának a maximumát. Valójában ezért is választották jelének az állatok királyát. Az oroszlán a Nap jelképei is egyben.

Oroszlán horoszkóp
Oroszlán horoszkóp

A Nap, mint ősi szimbólum hatalmat és kiválóságot jelent. Az oroszlán egy uralkodói szimbólum, illetve maga a templom őrzője is egyben. Különösen sokszor megfigyelhető az egyiptomi, asszír, és a babiloni templomok ábrázolásainál. Jelképezi az erőt, a fényt, hatalmat, uralmat, ragyogást, de ugyanakkor a bölcsességet és az igazságosságot is szimbolizálja. Az állatöv ötödik jegyében fellelhető Nap által uralt Oroszlánban függetlenné és önálló személyé válik. A személyisége az öntudatával egyszerre jelenik meg ez által az akaratot és a személyes szabadságot eredményezve. Ebben nyilvánul meg legjobban az a pillanat, mikor az ember társas lénnyé válik. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést, akkor nézzen be hozzánk mindennap és olvassa el a napi horoszkópját, amely által átmérlegelheti a napját.