Az ital amely kitakarítja az artériákat

Szakértők szerint a világon rengeteg ember küzd a magas koleszterinszinttel, különösen az amerikaiak, de vigyáznunk kell, hiszen a magas koleszterinszint érrendszeri problémákhoz vezethet, szívbetegségekhez és szívrohamhoz is. Ezért nagyon óvatosnak kell lennünk, és jegyezzük meg: a magas koleszterinszint nemcsak idősebbeket, de a fiatalabb korosztályt is érinti.

[wp_ad_camp_1]

Sok ember nem figyel oda arra, hogy milyen ételeket fogyaszt, ezért nagy mennyiségben esznek feldolgozott élelmiszereket és olyan élelmiszereket, amelyek tele vannak egészségtelen zsírokkal. Az összes ilyen ételekből származó anyag a végén az ereinkbe kerül, és ezek az egészségtelen zsírsejtek a fő okai az artériák elzáródásának és a szívinfarktus kialakulásának is. Ha azt szeretné, hogy hatékonyan ki legyenek takarítva az erei, akkor próbálja ki a következő házikészítésű italt, amiből már egy csésze is elég ahhoz, hogy érezze a különbséget. Fel fog tőle frissülni és tele lesz energiával, csak kövesse a következő utasításokat.

Artéria
Artéria

Az ital elkészítéséhez a következő hozzávalókra lesz szükség: 2 teáskanál frissen reszelt gyömbér, 1 csésze mosott mazsola, 4 teáskanál zöldtea, 1 liter víz illetve 2 evőkanál méz. Öntsön bele egy fazékba 1 csésze mosott mazsolát, majd adjon hozzá vizet és főzze lassú tűzön. Tíz perc elteltével vegye le a fazekat a főzőlapról, és adja hozzá a zöldteát, a mézet illetve a 2 teáskanál frissen reszelt gyömbért. Ezek után tegyen egy fedőt a fazékra és takarja le egy meleg gyapjú konyharuhával. Hagyja így éjszakára, körülbelül 8 órát kell így állnia, reggel pedig már fogyaszthatja is a gyógyító italt. Minden étkezés előtt fogyasszon belőle körülbelül 150-200 ml-t. Vessen véget tehát a szívbetegségek kialakulásával ezzel a kellemes és egészséges itallal, nem fogja megbánni!