Aranyszív Ambulance betegszállítás: „nálunk fókuszban az ember”!

Hallott már arról a szolgáltatásról, mely elérhető áron teszi lehetővé a betegszállítást mind belföldön, mind külföldön? Ha fontos az Ön számára, hogy milyen minőségű ellátást kap a pénzéért, ha kényelmesen szeretné megoldani a kórház, vagy a rendelőintézet felkeresését, akkor válasszon erre a célra hozzáértő profikat, akik számára a páciensek elégedettsége és kényelme a legfontosabb!

[wp_ad_camp_1]

Az Aranyszív Ambulance betegszállítás iránt gyakran érdeklődnek olyan betegek, akik számára gondot okoz a kórház, vagy a rendelőintézet elérése, holott ez kezelésükből adódóan válik szükségessé. Sokszor van úgy, hogy a család nem tud segíteni a szállítás megvalósításában,  mert egy fekvőbetegről van szó, vagy csak hordszékkel szállítható a paciens. Ilyenkor jön képbe az Aranyszív Ambulance Kft, mely a 0670-9058605, 0630-4258030, 06204328794 telefonszámokon 0-24 óráig bármikor elérhető. Szakemberei a megfelelő képzettséggel rendelkeznek,  kilenc darab korszerű mentőautójuk pedig minden szükséges felszereléssel ellátottak.

Betegszállítás
Betegszállítás

A cég mentőápolói és mentőtisztjei nem csak kivizsgálásokra, kemoterápiára, vagy például dialízisre történő szállítás alkalmával bizonyulnak remek választásnak, hanem olyan további szolgáltatások esetén is, amikor a beteg személyes felügyelete, segítése szükséges az egészségügyi intézményen belül. Forduljon bizalommal a nagy tapasztalattal rendelkező profikhoz, akik munkájukat  a cég szlogenje szerint teljesítik: „egészsége szívügyünk”!

A szolgáltatás  kedvező árkategóriát képvisel. Akár külföldi szállítás esetén is rendelkezésre áll az Aranyszív Ambulance modern mentőautó flottája.  Többé nem jelenthet gondot a kórházig, rendelőintézetig történő közlekedés, ezt az utat gyorsan, kényelmesen, szakértő felügyelet alatt teheti meg.  Ülő- és fekvőbeteg szállítás a cég fő profilja, a szükséges ÁNTSZ engedéllyel rendelkezik.