Amit a sminktetoválásról tudni kell!

A sminktetoválás nem jár fájdalommal, hiszen a beavatkozás előtt egy érzéstelenítő krémmel kezelik az érintett felületet. A sminktetoválás általában 1 és 3 év közötti fokozatosan fog lehalványulni és utána nyomtalanul el is tűnik. A sminktetováláshoz ma már számtalan szín közül választhatunk, hiszen igen széles a választék a szem, szemöldök tekintetében.

[wp_ad_camp_1]

Közel 20 féle barna árnyalat áll rendelkezésünkre, így mindenki megtalálhatja azt a színösszeállítást, amely leginkább illik bőréhez. A tetoválás előtt minden esetben megrajzolják a kontúrt, és ha elégedettek vagyunk vele, akkor következhet az éles eljárás, azaz a tetoválás. A speciális tűvel bejuttatott festékanyag a bőr felkarcolása révén juthat be bőrünkbe és a felületén egyfajta varrasodás alakul majd ki. A varrasodás mértéke és folyamata egyénenként változó lehet, de mindenképpen pár napon belül meggyógyul bőrünk. A igényes sminktetoválás elvégzése után otthonunkban magunk ápolhatjuk a tetoválás helyét egy speciális gyógynövényes krémmel amelynek alapja a körömvirág.

Sminktetoválás
Sminktetoválás

Amennyiben a nyaralás előtti időszakra ütemezzük a tetoválást úgy érdemes a sminktetoválás profitól szolgáltatásokat előtérbe helyeznünk és azzal is érdemes számolnunk, hogy a teljes gyógyulási idő 4-5 hét is lehet. A gyógyulás időtartama alatt tilos a napon sütkérezni, tilos szoláriumba járni és még a víztől is kímélnünk kell a tetovált területet. Amennyiben éjjel-nappal dekoratív külsőről álmodik, úgy érdemes a sminktetoválás mellett döntenie!