Alumínium redőny, a redőnyök redőnye!

Annak fontosságát már sokan felismerték, hogy a hőszigetelés érdekében le kell cserélni a régi, elavult nyílászárókat, de azt csak kevesen tudják, hogy milyen fontos a redőny szerepe a hőszigetelésben. A redőnyök jó hőszigetelése nem csak a régi rossz szigetelő tulajdonságokkal rendelkező nyílászáróknál érvényesül, hanem a korszerű nyílászárók esetében is, mivel itt a legnagyobb hőveszteség az üvegfelületeknél van, amit a redőnynek köszönhetően a redőny palástja és az üvegfelület  között lévő levegőréteg nagymértékben lecsökkent.

[wp_ad_camp_1]

Erre a feladatra a legjobb megoldás a hőszigetelt alumínium redőny szerelése, mert az előbb említett szigetelőhatáson túl a redőnylécek belsejében lévő PUR-hab még tovább javítja a hő és hangszigetelést!

Mint ahogy a címből már sejteni is lehetett az alumínium redőny a modern redőnyök között a legjobb minőségű redőny, mert kimagaslóan jó tartósságával, megbízhatóságával valamint hő és hangszigetelésével kimagaslik a többi redőny közül. A szélsőséges időjárásnak leginkább ellenálló  kiváló minőségű anyagokból, számtalan színben, bármelyik redőnytípus elkészíthető, legyen az külső tokos, belső tokos vagy akár vakolható tokos redőny is. Ma már hatalmas a kínálat az alumínium redőnyökből, így érdemes alaposan megfontolni, hogy kihez is fordul, kit bíz meg a redőnyök készítésével és szerelésével, hiszen egy hosszútávú befektetésről van szó.

Alumínium redőny
Alumínium redőny

Nálunk mindenki megtalálhatja a számára leginkább kedvező árú és típusú redőnymegoldásokat, érdemes minket választani, mivel vállalkozásunk közel harmincéves szakmai tapasztalattal és számtalan elégedett ügyféllel a háta mögött a legjobb megoldást tudja Önnek biztosítani. Forduljon hozzánk bizalommal, mert bennünk nem fog csalódni!

Ha kiváló minőségű alumínium redőnyre van szüksége, akkor azt a Szabó Árnyékolástechnikánál (szaboredony.hu/aluminium-redony.html) megtalálja. Mindezt vevő-centrikus kiszolgálás mellett, megannyi szín és típus közül választva, a kiváló ár-értékű redőnyök  profi szerelésével biztosan elégedett lesz. Bízón bennünk, hiszen vállalkozásunk legfőbb mottója is ezt sugallja: „minőség kedvező áron”! Ha megszeretné megrendelni termékeinket vagy bővebb információra van szüksége, akkor azt a weboldalunkon megteheti, illetve megtalálja.

Forrás: Alumínium redőny