Alsó-Ausztria, az igazi síparadicsom

A magyarok által már régóta előnyben részesített síparadicsomAlsó-Ausztria síparadicsom, ami határtól csupán csak egyórányira várja a már jól ismert régiókkal a síelni vágyókat. A legnépszerűbb városok Gaming-Lackenhof, Göstling-Hochkar, Zau[:ber:]g Semmering, , valamintSt. Corona am Wechsel, amelyek egytől-egyik remek kikapcsolódást ígérnek. A téli sportok rajongóinak kiváló választást jelentenek, hiszen minden korosztály számára megteremtették a lehetőséget a professzionális élsporthoz, a hobbisíeléshez és a családi pihenéshez is.

[wp_ad_camp_1]

Az alábbiakban megismerhetik olvasóink a három legnépszerűbb síparadicsomot! Az Alpokban található Zau[:ber:]g Semmering biztosítja a látogatók számára a modern felvonókat és hóágyúkat, valamint a kiválóan karbantartott sípályákat. A síterep egyedülálló módon 6 éjszakai lesiklópályát is biztosít, ahol a különleges megvilágítás révén varázslatos estét, feledhetetlen élményt ígérnek a sportolni vágyóknak.

Alsó-Ausztria síparadicsom
Alsó-Ausztria síparadicsom

Hochkara legmagasabb és leghóbiztosabb hegyi sícentruma, ahol a lesiklópályák elérhetőségéről 9 felvonó-berendezés gondoskodik, valamint a pályák 18 kilométeres hosszúságban május elejéig tökéletesen preparáltak. Különféle nehézségi szintek is adottak, így vannak a gyermekek számára alkalmas sípályák és igazi profik számára való pályák is. Hochkar ideális edzési feltételeket ad a freestyle deszkások számára is, ám természetes adott a szánkópálya, a korcsolyapálya és még a jégkugli is.

A romantikus és igazi pihenést biztosító Lackenhof bájos, családias hangulatú hegyi falu az Ötscher hegy lábánál. Itt a szállodák és a panziók tulajdonképpen a sípályák szélén fekszenek. A sípályák 19 kilométeren terülnek el. A sítájfutók három nehézségi szinten is próbára tehetik magukat, amíg a téli gyalogtúrázók 10 km hosszú útvonalakon túrázhatnak kedvükre a csodás tájon.