Alapvető esküvőszervezési tippek

Az esküvőszervezéskor vannak dolgok, amelyeket jó tudni, és vannak dolgok, amelyeket szinte kötelező tudni – tanácsok, amelyek nélkülözhetetlenek minden menyasszony számára.

[wp_ad_camp_1]

Ha attól retteg, hogy vajon van-e valami, amit esetleg elfelejtett a tervezéskor, akkor olvassa el ezeket a szervezési tippeket. Mindenképpen becsülje fel a vendégek számát, mielőtt lefoglalná az esküvő helyszínét. Ez biztosítja, hogy elegendő hely legyen minden vendég és személyzet számára. Érdemes vendégenként 3 méter távolságot hagyni. Ez soknak tűnhet, de valójában nem sok, ha kiszámítja a szükséges helyet az asztaloknak, nyüzsgő pincéreknek, a zenekarnak és a táncparkettnek. Idő előtt tudja meg, ha az esküvő időpontja ugyanarra a napra esik, mint egy kereskedelmi konferencia, jótékonysági séta vagy más helyi esemény, amely befolyásolhatja a forgalmat és a szállodai szobák elérhetőségét. Az interneten találhat egy praktikus listát is a naptárban megjelenő potenciálisan problematikus esküvői időpontokról.

Esküvő
Esküvő

Figyelembe kell venni az időjárást és az egyéb lehetséges bosszantó tényezőket. A vendégekről köztudott, hogy korábban elmennek az esküvőről ha meleg van  az esküvői sátorban és akkor is ha nem megfelelően fűtött a téli tetőtéri fogadás. A bogarak bizonyos területeken bizonyos évszakokban is előjöhetnek, rájuk is oda kell figyelni. Fontolja meg a kártevőirtó tartályok bérlését a probléma enyhítésére, vagy a rovarriasztók beillesztését a vendégek ajándékcsomagjaiba. Ha pedig naplementés szertartást szeretne, akkor a SunriseSunset.com weboldalon ellenőrizze, hogy tudja mikor kell majd elmondani fogadalmát. Mindig legyen egy B-terve, ha a választott helyszínen valami rosszul sülne el. Használja ki az esküvők magas költségeit, és igényeljen egy hitelkártyára jutalmazási programmal.