Alapvető dolgok, amiket magával kell vinnie a nyaralásra

Készül csomagolni a nyári vakációra? A ruhákon, kiegészítőkön és kozmetikai termékeken kívül egy listával segítünk, melyek azok a lényeges dolgok, amelyek nem hiányozhatnak a poggyászból, hogy egészségügyi problémák nélkül élvezhesse a nyaralást.

Az Ön preferenciáitól függően sapkát, kalapot vagy sálat köthet a fejére. A szakemberek azonban az első két lehetőség valamelyikét javasolják, mert egy szélesebb karimájú sapka vagy kalap nemcsak a fejünket védi, hanem az arcunkat, a nyakkivágásunkat és a vállunkat is. Gyakran hangoztattuk, hogy a fényvédelemnek egy sor különféle szokást és kiegészítőt kell magában foglalnia ahhoz, hogy valóban hatékony legyen. A sapkák, napszemüvegek, védőruházatok és magas SPF faktorú speciális testápolók mellett UV-sugárzást figyelő eszközöket kell használnunk. A Sun Meter hordható karkötőként vagy bőrre vagy ruhára ragasztott tapaszként méri a bőrünkhöz hasonlóan viselkedő UV-sugárzás mennyiségét, aminek ki vagyunk téve. Színének megváltoztatásával, sárgáról narancssárgára, majd rózsaszínre, jelzi, hogy mikor kell az árnyékba vonulni, mert a nap kezd veszélyessé válni számunkra.

Nyaraláskor a bőrápolási rutinnak két lépésből kell állnia: Az elsőt a fényvédelem képviseli: válasszon speciális, bőre igényeinek megfelelő, lehetőleg SPF 30-as vagy 50-es krémet a magas védelem érdekében. Ügyeljen arra, hogy bőséges rétegben vigye fel a testápolót az egész testére, beleértve a fülét, az arcát, a lábát és a kezét. Végül, de nem utolsósorban fontos megvédeni magunkat a rovaroktól. Több időt töltünk kint, ezért a nyaralás egyik legnagyobb bosszúja az, hogy egy étteremben eltöltött este vagy egy nyitott ablakkal töltött hűvös éjszaka után szúnyogcsípéssel, vagy ami még rosszabb, pókcsípéssel ébredünk. Ennek elkerülésére érdemes rovarirtókat is magával vinnie.