Akinek nincs ott a helye egy buliban

A mogorva embereket jobb kerülni, hiszen egyszerűen süt a negatívizmus belőlük. Kritikus, de nagyon, ha sokat iszik, akkor pedig a legdurvább zsűritagokat is felül tudja múlni. Az ilyen embereknek a témája mindig ugyanaz, avagy az élet rossz, kilátástalan. Vérbeli partigyilkos, aki nem táncol, nem bulizik, sőt még meg is veti azokat, akik jól érzik magukat. Mérgezi a hangulatot, igyekszik mindenkinek elvenni a kedvét a partitól.

[wp_ad_camp_1]

Azok, akik az alkoholnál nem tudják hol a határ, szintén nem buliba valók. Az ilyen figurák általában szereti a kis tréfákat, például több piát keverni a koktélokba, másokat is leitatni a sárga földig. Amíg az illető a részegség vállalható keretén belül van nincs gond. De ha azt gondolja, hogy jó móka őrültségeket tenni, már baj van. Nem mindenki tolerálja az ilyen embereket, akik a buli haláláig meg sem állnak, csak lehetetlenkednek.

Buli
Buli

Azokat a nőket, akik többet pajzánkodnak a kelleténél, szintén jobb nem meghívni egy buliba. Ezek a nők tulajdonképpen a jó partit keresik a partin. Ha nős vagy, esetleg komoly kapcsolatod van, akkor a pajzán bulitag bizony csúnyán bezavarhat az idillbe. Ha nem szeretnél vele foglalkozni, de ő igen, könnyen lehet csetepaté a nők között. A buli könnyen meghal, aztán magyarázkodhatsz. Ha szingli vagy, akkor is lehetnek bonyodalmak, melyek kilenc hónap elteltével jelentkezhetnek.

A pajzán nők férfi változatai is tönkre vághatják a bulit. Ha megjelensz az új csajoddal, erre ő rámozdul, az bizony nem kellemes, márpedig az ilyen alakok nem ismernek lehetetlent. Ő az, aki csak ontja magából a süket dumát a csajnak, még ha az nem is akarja folytatni a további beszélgetést. Sajnos verekedésig is elfajulhat a dolog, mert nem retten meg a fogdosástól, a tapizástól, de attól sem, hogy egy óvatlan pillanatban lesmároljon egy nőt.